AFM
Vraag de brochure aan

Contact

Uw verkoopadviseur op Buitengoed 't Sikkeler

Bram van Arkel verkoopadviseur UwBuitenhuis.nl

Bram van Arkel

(06) 46 22 07 51

Informatie aanvragen
Open huis
Alleen op afspraak
Vraag de brochure aan

Recreatiewoning 't Sikkeler - Bronkhorst 48

6 persoons recreatiewoning type Bronkhorst te koop - veel privacy

Prachtig, aan de vijver gelegen vrijstaande recreatiewoning te koop compleet met luxe keuken, 2 badkamers, stoffering en inventaris. Het huis is direct te aanvaarden. De woning ligt uniek met vrij uitzicht over de vijver met fonteinen en bruggetjes. De woning ligt op eigen grond van circa 480 m2.

Indeling begane grond: entree, hal, toilet, ruime woonkamer met luxe hoekkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur, bergkast en openslaande deuren naar het terras, ruime slaapkamer met aangrenzend een sfeervolle badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel.
Indeling verdieping: overloop met opstelplaats voor wasmachine en -droger achter kastdeuren, 2 riante slaapkamers en een 2e badkamer met douche, wastafel en toilet.
Het huis beschikt over een inpandige fietsenberging die van buitenaf toegankelijk is en is voorzien van bliksemafleiding. Er is een parkeerplaats op eigen terrein.

Koopsom € 248.000,- k.k. inclusief eigen grond

Aantal personen
6
Prijs
€248.000,- k.k.
Kaveloppervlakte
circa 480 m²
Ligging
Gelderland
Woonoppervlakte
excl. bovenverdieping 80 m²
Kavelnr./Huisnr
48

Rendement

Deze recreatiewoning levert bij verhuur een aantrekkelijk variabel rendement en verschillende fiscale voordelen. Lees hierover meer op de parkpagina van Buitengoed ’t Sikkeler. Bel onze verkoopadviseur als u vragen hebt of vul het contactformulier aan.

AFM balk

Let op: onderstaande foto’s geven een indicatie van het type buitenhuis en de inrichting. Er zijn nog geen foto’s van iedere woning beschikbaar, dus het kan voorkomen dat de woning anders gesitueerd of ingericht is dan op deze foto’s wordt weergegeven.

Uw verkoopadviseur op Buitengoed 't Sikkeler

Bram van Arkel

(06) 46 22 07 51