AFM

Contact

Uw verkoopadviseur op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Paul Schuttenbelt

(06) 53 27 86 01

Informatie aanvragen
Open huis
Alleen op afspraak

Recreatiewoning 't Schuttenbelt - Woody Forest type B

Prachtige lodge met vrij uitzicht

Nieuwe recreatiebungalow ‘Woody Forest type B’

Op ANWB vakantiecentrum ’t Schuttenbelt gelegen nieuwe recreatiebungalow met luxe keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers, zeer mooi ruim opgezet en zeer licht!

Het grote overdekte terras van 35 m2 heeft een houtkachel en biedt u vrij uitzicht. De bungalow staat op een ruime kavel van circa 300 m2 met eigen parkeerplaats voor uw auto en een berging.

Vraagprijs € 179.000,- exclusief BTW, inclusief grond, inventaris en tuinaanleg.

Deze recreatiebungalow is zeer geschikt voor verhuur en biedt mogelijkheden voor een gegarandeerd netto rendement van 6% per jaar, gedurende 10 jaar.

Meer informatie: Paul Schuttenbelt 06-53278601

Aantal personen
4
Prijs
€179.000,- v.o.n. excl. BTW
Kaveloppervlakte
300 m²
Ligging
Overijssel
Woonoppervlakte
65 m²
Kavelnr./Huisnr
type B

Rendement

Deze recreatiewoning levert bij verhuur een aantrekkelijk variabel rendement en verschillende fiscale voordelen. Lees hierover meer op de parkpagina van Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt. Bel onze verkoopadviseur als u vragen hebt of vul het contactformulier in.

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt is een kleinschalig vakantiepark in een bosrijke omgeving in het gastvrije Twente. Het park is mooi en ruim opgezet en bestaat uit een rustig gedeelte met mooie chalets van particuliere eigenaren en een kleinschalige familiecamping met 60 plaatsen voor tourcaravans. Zowel de eigenaren van de chalets als de campinggasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten op het park: buitenzwembad met glijbaan, peuterbad en ligweide, speeltuin, tennisbaan, sportveld, jeu des boules baan, recreatieruimte, (snack)bar en in het hoogseizoen een animatieteam voor de kinderen. Bekijk hier de foto’s en video’s van het park.

Woningplattegrond

Uw verkoopadviseur op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Paul Schuttenbelt

(06) 53 27 86 01