AFM

Beleggersinformatie

Koop een recreatiewoning als tweede huis of als belegging voor een aantrekkelijk rendement

Koopt u een recreatiewoning om zelf lekker van te genieten in uw vrije tijd of wilt u liever geld verdienen met uw investering?
De parken van UwBuitenhuis.nl bieden verschillende investeringsmogelijkheden.

Recreatief eigen gebruik

Een eigen luxe buitenhuis op één van onze unieke parken staat garant voor ontspanning op een hoog niveau. U komt wanneer het u uitkomt terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van uw tweede woning. U bent vrij om uw recreatievilla naar eigen smaak in te richten en geniet optimaal van uw verblijf en de faciliteiten die het park biedt.

Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik

Op twee manieren genieten van uw buitenhuis: als belegging èn als tweede woning. U bepaalt in overleg met de betreffende verhuurorganisatie welke periode u zelf van het huis gebruik wilt maken. De resterende tijd van het jaar wordt uw woning voor verhuur vrijgegeven. Zo profiteert u op twee manieren van uw investering.

Volledige verhuur

Een zorgeloze manier van investeren door de waardevastheid van onroerend goed en met de directe inkomsten die u in de vorm van huur ontvangt. Beheer, onderhoud en verhuur worden verzorgd door professionele verhuurorganisaties als Landal GreenParks en BoekUwBuitenhuis.nl. Er worden diverse woningen aangeboden met een aantrekkelijk vast netto rendement. Wanneer u kiest voor deze vorm van investeren kunt u zelf vaak minimaal twee weken per jaar van uw eigen buitenhuis genieten.

Wij helpen u graag bij de kosten-baten berekening zodat u weloverwogen de juiste keuze kunt maken. U bent elk weekend van harte welkom tijdens de Open Huis dagen op onze parken. U kunt dan verschillende modelwoningen bezichtigen en alles te weten komen over de mogelijkheden en voorwaarden. De koffie staat voor u klaar! Ook buiten de Open Huis dagen maken wij graag een afspraak met u. Vul op het contactformulier in naar welk park uw voorkeur uitgaat en wij nemen contact met u op om een datum te plannen.

Afdrukken