Rendement over uw investering

Het voordeel van het investeren in een vakantiewoning op Strandresort Hoge Hexel? U kiest zelf wat het beste bij u en uw persoonlijke wensen aansluit.

1. Volledig eigen gebruik van uw woning

Uw vakantiehuis is echt uw eigen woning en u geniet het hele jaar zelf van uw vakantiewoning. U stelt uw woning dus niet beschikbaar voor verhuur.

2. Gedeeltelijke verhuur in combinatie met eigen gebruik

Een groot voordeel van het verhuren van uw vakantiewoning bij Strandresort Hoge Hexel. Is dat onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgt en zorgen voor de verhuur. Dat is aan twee kanten genieten: extra verhuuropbrengst én eigen vakantiegenot in de Twentse natuur.

Meer informatie aanvragen

Verhuur via een professionele verhuurorganisatie

Bij de aankoop van een woning heeft u de mogelijkheid om de verhuur van uw vakantiewoning uit te besteden. Bij deze optie sluit u een verhuurovereenkomst af met Bungalowpark Hoge Hexel. Wat zijn de voordelen? We zetten het voor u op een rij:

  1. Bungalowpark Hoge Hexel heeft al meer dan 40 jaar ervaring als verhuurorganisatie.
  2. De sfeer is kleinschalig, plezierig en gastvrij. Een enthousiast team staat elke dag weer klaar om de vele gasten hartelijk te ontvangen.
  3. Sleuteluitgifte en ontvangst, schoonmaak en diverse extra services zijn goed georganiseerd
  4. Bungalowpark Hoge Hexel gebruikt een gerenommeerd reserveringssysteem en werkt samen met diverse touroperators
  5. Diverse kanalen, zowel online als offline, worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de gasten bungalowpark Hoge Hexel als bestemming weten te vinden.
  6. Enkele van de vele partners waar Bungalowpark Hoge Hexel mee samenwerkt: Booking.com, Bungalowspecials.nl, Bungalows.nl en Voordeeluitjes.nl.

Advies voor het kopen van een recreatiewoning als investering

Onze adviseurs helpen u graag met een passend advies zodat u weloverwogen de juiste keuze kunt maken. U bent van harte welkom tijdens de Open Huis dagen op ons vakantiepark.