AFM

Investering met aantoonbaar hoog rendement

Recreatiepark De Amerongse Berg biedt investeerders een uitstekend rendement!

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat De Amerongse Berg al sinds de opening in juli 2013 vele enthousiaste gasten heeft mogen ontvangen. Op Zoover.nl scoort het park nu al een 9,2. Dat is een zeer hoge score, zeker als u bedenkt dat er nog volop gebouwd wordt. De bouw van fase 2 is inmiddels in volle gang terwijl er in fase 1 reeds genoten wordt van het mooi aangelegde park, de heerlijke, comfortabele woningen en de prachtige omgeving.

Dit commerciële succes hadden wij natuurlijk wel een beetje verwacht. Niet alleen omdat De Amerongse Berg een prachtig park is op een unieke locatie, maar ook vanwege de samenwerking met Landal GreenParks. Met recht kan gezegd worden dat het kopen van een recreatiewoning op De Amerongse Berg een goede belegging is. Het kopen van een buitenhuis op dit park blijkt inmiddels een investering met hoog rendement. Een aantal woningen wordt dan ook aangeboden met een gegarandeerd netto rendement van 6% per jaar  (exclusief BTW, gedurende 5 jaar).
Aan u de keuze of u voor een vast of variabel rendement gaat.

Aantoonbaar hoge verhuuropbrengsten gerealiseerd in 2014!

Onderstaande grafiek en tabel laten zien dat de buitenhuizen in 2014 uitstekende verhuuropbrengsten genereren. Zo levert de 10 persoons DeLuxe woning momenteel al 7,3% netto rendement per jaar op! Van dit type zijn er nog twee te koop. Bekijk hier het woningaanbod. Schermafbeelding 2014-11-07 om 10.59.47 Schermafbeelding 2014-11-07 om 11.27.49

 

Afdrukken

 

Kom eens langs tijdens één van de Open Huis dagen en overtuig uzelf! Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in of download direct de brochure. Graag tot ziens op Landal De Amerongse Berg!