AFM

Nieuwe website UwBuitenhuis.nl online

6 maart 2014

UwBuitenhuis.nl gaat met haar tijd mee. Dat geldt bovenal voor de kwaliteit en uitrusting van onze vakantieparken en buitenhuizen. Maar ook op het gebied van informatievoorziening zijn we vooruitstrevend. Daarom presenteren wij u vandaag onze nieuwe website. Met plezier. Want eerlijk is eerlijk, wij zijn zelf erg tevreden met het resultaat. Niet alleen is het een mooie website om te zien, hij is ook erg gebruiksvriendelijk. En niet te vergeten, uitstekend te bekijken via een smartphone of tablet.

UwBuitenhuis nieuwe website op alle devices

Ons doel is om u op deze pagina’s op een prettige manier kennis te laten maken met ons aanbod en u ervan te overtuigen dat u voor uw buitenhuis bij ons aan het juiste adres bent! Voor vragen over onze parken en recreatiewoningen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. Ook feedback op onze nieuwe website is van harte welkom. Wij streven naar topkwaliteit en elke suggestie is voor ons daarom waardevol.

Tenslotte willen wij een woord van dank richten aan de reclamemakers van Bloemendaal in Vorm en de internet professionals van Velten Media die onze boodschap zo mooi hebben gevisualiseerd.