AFM
Vraag de brochure aan

Contact

Uw verkoopadviseur op Buitengoed 't Sikkeler

Paul Schuttenbelt

(06) 53 27 86 01

Informatie aanvragen

Nog enkele vakantiewoningen te koop op Buitengoed 't Sikkeler

Investeren en recreëren in de bosrijke en gemoedelijke Achterhoek

Zoals u van een adellijke streek mag verwachten, worden gasten in de Achterhoek nog als een ware vorst ontvangen. Zo ook op Buitengoed ’t Sikkeler. Een heerlijk rustig en kleinschalig vakantiepark mooi gelegen in de Achterhoek vlakbij het dorp Ruurlo. Hier kunt u genieten van de geweldige natuur en het bekende coulissenlandschap. Op dit bijzondere recreatiepark vindt u alleen luxe vrijstaande vakantieboerderijen en buitenhuizen, allemaal mooi gelegen in het groen met veel privacy.

Op dit moment zijn er nog enkele vakantiewoningen te koop vanaf € 235.000,- k.k.

 

Vraag de brochure aan
Open huis
Alleen op afspraak

Over dit park

Optimaal genieten van rust en natuurschoon

Buitengoed ‘t Sikkeler is een prachtig gelegen vakantiepark met 88 luxe buitenhuizen in het hart van de Gelderse Achterhoek. De percelen zijn ruim, groen, bieden veel privacy en sommige liggen zelfs aan het water. Om optimaal te kunnen genieten van de rust en het natuurschoon zult u hier geen tropisch zwemparadijs of geanimeerd vermaak aantreffen.

Vakantiehuizen met karakter

De verschillende typen vakantiehuizen hebben elk hun eigen bijzondere karakter en bieden veel privacy. De kavelgrootte varieert van 350 tot en met 950 vierkante meter. Door de fraaie en traditionele opzet passen de woningen perfect in de landelijke omgeving. Alle recreatiewoningen hebben een ruime indeling en hetzelfde hoge niveau van luxe en afwerking. Download hier de brochure waarin de verschillende typen worden weergegeven.

Professionele verhuurorganisatie

Vakantiegasten komen vaak terug op ’t Sikkeler en beoordelen dit park op www.zoover.nl dan ook met een 9,3. U bent dus verzekerd van een aantrekkelijk rendement wanneer u uw buitenhuis beschikbaar stelt voor verhuur door de eigen professionele verhuurorganisatie. Uiteraard kunt u uw recreatiewoning ook exclusief voor eigen gebruik aanwenden.

Benieuwd hoe de buitenhuizen op Buitengoed ’t Sikkeler gepresenteerd worden door de verhuurorganisatie? Klik dan hier om naar de website te gaan.

Rendement

Buitengoed ’t Sikkeler biedt verschillende investeringsmogelijkheden

Recreatief eigen gebruik – Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik – Volledige verhuur

Wat deze keuzes inhouden leest u op de pagina Beleggersinformatie.

’t Sikkeler is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning kunt u deze zorgeloos laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie.

Kom eens langs tijdens één van de Open Huis dagen en overtuig uzelf! Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in of download direct de brochure.
Graag tot ziens op Buitengoed ’t Sikkeler!

AFM balk

Faciliteiten

Op Buitengoed ’t Sikkeler treft u een aantal praktische faciliteiten aan zoals een receptie waar u terecht kunt voor uw dagelijkse krant en toeristische informatie, een wasserette, fietsverhuur en een speeltuintje voor de allerkleinsten.

Omgeving

Eén van de mooiste regio’s van Nederland

De Achterhoek staat bekend om haar zeer gevarieerde landschap, dat ook wel coulissenlandschap wordt genoemd. Afwisselend vindt u bossen, weilanden, riviertjes en eeuwenoude boerderijen. Mede door de vele kastelen die u in de Achterhoek kunt vinden, lijkt het of de tijd hier heeft stilgestaan. Het is net of u in een schilderij van 100 jaar geleden terecht bent gekomen. Sommige van deze kastelen zijn overigens te bezoeken, denk hierbij bijvoorbeeld aan Landgoed De Wiersse of Kasteel Vorden. De regio is overigens niet alleen geschikt om te onthaasten. Gedurende het gehele jaar worden er vele evenementen georganiseerd. Van traditionele volksfeesten, braderieën in dorpen en bij de kastelen tot het grootste evenement van Nederland, de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

Altijd iets te belevenbutton_downloadbrochure

Kortom de Achterhoek is geschikt voor elk soort vakantie. of u nu 50+ bent, een jong gezin of een groep vrienden. Er is altijd iets te beleven. En dat gedurende alle vier de seizoenen. In de directe omgeving van Buitengoed ’t Sikkeler vindt u kilometerslange wandel- en fietsroutes, ruiterpaden, een 18-holes golfbaan, kastelen, een prachtig gemeentelijk buitenzwembad, een pannenkoekenboerderij, een avontuurlijk klimbos en het grootste hagendoolhof ter wereld.