Over Waterparc Veluwemeer

Waterparc Veluwemeer zal gaan bestaan uit circa 220 luxe buitenhuizen en uitgebreide parkfaciliteiten. De eerste 155 recreatiewoningen zijn inmiddels gerealiseerd en in gebruik genomen door de particuliere eigenaren of voor de verhuur beschikbaar gesteld. Vakantiegasten beoordelen dit nu al razend populaire vakantieoord op www.zoover.nl met een dikke 8,5. Dat betekent zorgeloos investeren en recreëren op een toplocatie!

U kunt kiezen uit verschillende typen buitenhuizen die geheel in stijl zijn met de omgeving. Waar het gaat om comfort, sfeer en degelijkheid doen de huizen beslist niet voor elkaar onder. De belangrijkste verschillen zijn het uiterlijk – elk type heeft een eigen uitstraling – en het aantal personen waarvoor de woningen geschikt zijn. Voor 4 tot en met 22 personen in een Comfort, DeLuxe en Wellness variant. De buitenhuizen liggen zonder uitzondering op ruime kavels (eigen grond), veelal aan het water, zijn traditioneel gebouwd en van alle gemakken voorzien.

Landal GreenParks is een begrip. De parken staan garant voor rust, ruimte en natuur. En daarmee is Landal binnen en buiten Nederland een van de meest succesvolle aanbieders van vakantieverblijven. Als eigenaar van een luxe buitenhuis op Waterparc Veluwemeer geniet u in alle rust van uw investering. Benieuwd hoe de buitenhuizen op Waterparc Veluwemeer gepresenteerd worden door Landal GreenParks? Klik dan hier om naar de website te gaan.