Rendement

Waterparc Veluwemeer biedt u verschillende investeringsmogelijkheden

  • Recreatief eigen gebruik
  • Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik
  • Volledige verhuur

Wat deze keuzes inhouden leest u op de pagina beleggersinformatie.

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat Waterparc Veluwemeer al sinds de opening in 2010 vele enthousiaste gasten heeft mogen ontvangen. Op Zoover.nl scoort het park een 8,5. Dat is een zeer hoge score, zeker als u bedenkt dat er nog volop gebouwd wordt. De bouw van fase 4 is inmiddels in volle gang terwijl er ondertussen volop genoten wordt van het mooi aangelegde park, de heerlijke, comfortabele woningen en de prachtige omgeving.

Dit commerciële succes hadden wij natuurlijk wel een beetje verwacht. Niet alleen omdat Waterparc Veluwemeer een prachtig park is op een unieke locatie, maar ook vanwege de samenwerking met Landal GreenParks. Met recht kan gezegd worden dat het kopen van een recreatiewoning op Waterparc Veluwemeer een goede investering is. Een aantal onlangs gerealiseerde woningen wordt daarom nu tijdelijk aangeboden met een aantrekkelijk gegarandeerd netto rendement.

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak om de huizen te bezichtigen of vul het contactformulier. Graag tot ziens op Landal Waterparc Veluwemeer!

AFM