AFM

Contact

Uw verkoopadviseur op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Paul Schuttenbelt

(06) 53 27 86 01

Informatie aanvragen
Open huis
Alleen op afspraak

Recreatiewoning 't Schuttenbelt - Woody Lodge Mikah

Prachtige lodge met 2 badkamers

Nieuwe recreatiebungalow ‘Woody Lodge Mikah’

Op ANWB vakantiecentrum ’t Schuttenbelt gelegen nieuwe recreatiebungalow met luxe keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers, zeer mooi ruim opgezet en zeer licht! De woning beschikt over een fraaie houten vloer en een sfeervol inventarispakket.

De bungalow staat op een grote kavel van circa 350 m2 met ruim terras, eigen parkeerplaats voor uw auto en een berging.

Vraagprijs € 189.000,- excl BTW, inclusief grond, tuinaanleg en inventarispakket.

Dit buitenhuis is zeer geschikt voor de volledige verhuur of combinatie met eigen gebruik. Er is geen verhuur-verplichting.

Meer informatie: Paul Schuttenbelt 06-53278601

Aantal personen
4
Prijs
€189.000,- v.o.n. excl. BTW
Kaveloppervlakte
350 m²
Ligging
Overijssel
Woonoppervlakte
70 m²
Kavelnr./Huisnr
type 70

Rendement

Deze recreatiewoning levert bij verhuur een aantrekkelijk variabel rendement en verschillende fiscale voordelen. Lees hierover meer op de parkpagina van Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt. Bel onze verkoopadviseur als u vragen hebt of vul het contactformulier in.

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt is een kleinschalig vakantiepark in een bosrijke omgeving in het gastvrije Twente. Het park is mooi en ruim opgezet en bestaat uit een rustig gedeelte met mooie chalets van particuliere eigenaren en een kleinschalige familiecamping met 60 plaatsen voor tourcaravans. Zowel de eigenaren van de chalets als de campinggasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten op het park: buitenzwembad met glijbaan, peuterbad en ligweide, speeltuin, tennisbaan, sportveld, jeu des boules baan, recreatieruimte, (snack)bar en in het hoogseizoen een animatieteam voor de kinderen. Bekijk hier de foto’s en video’s van het park.

Uw verkoopadviseur op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Paul Schuttenbelt

(06) 53 27 86 01