AFM
Vraag de brochure aan

Contact

Uw verkoopadviseur op Waterparc Veluwemeer

Bram van Arkel verkoopadviseur UwBuitenhuis.nl

Bram van Arkel

(06) 46 22 07 51

Informatie aanvragen
Open huis
Alleen op afspraak
Vraag de brochure aan

Recreatiewoning Waterparc Veluwemeer nr. 65

Vrijstaande 8 persoons recreatiewoning type Comfort te koop aan het water!

De sfeervolle buitenhuizen op Waterparc Veluwemeer hebben gemeen dat ze op grote kavels komen te staan. In combinatie met het vele groen en de mooi aangelegde waterpartijen op het terrein betekent dit dat u optimaal van uw privacy kunt genieten. De recreatiewoningen zijn opvallend ruim en traditioneel gebouwd. Er zijn maar liefst 11 verschillende typen. Allemaal met een een mooi aangelegde tuin inclusief parkeerplek(ken).

Indeling

Begane grond: ruime entree, toilet, bergruimte/halkast, 2-persoons slaapkamer met badkamer voorzien van wastafel en douche, woonkamer met openslaande tuindeuren, ruime erker in de zijgevel, open keuken.
Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, separaat toilet, badkamer met dubbele wastafel, ligbad en separate douche.
Van buitenaf toegankelijk: berging, meterkast.

Deze recreatiewoning is te koop voor € 319.000,- vrij op naam, inclusief grond, exclusief BTW.

Aantal personen
8
Prijs
€319.000,- v.o.n. excl. BTW
Kaveloppervlakte
435 m²
Ligging
Flevoland
Woonoppervlakte
127 m²
Kavelnr./Huisnr
65

Rendement

Deze recreatiewoning levert bij verhuur een aantrekkelijk rendement op en biedt verschillende fiscale voordelen. Lees hierover meer op de parkpagina van Waterparc Veluwemeer. Bel onze verkoopadviseur als u vragen hebt of vul het contactformulier aan.

AFM balk

Let op: onderstaande foto’s geven een indicatie van het type buitenhuis en de inrichting. Er zijn nog geen foto’s van iedere woning beschikbaar, dus het kan voorkomen dat de woning anders gesitueerd of ingericht is dan op deze foto’s wordt weergegeven.

Uw verkoopadviseur op Waterparc Veluwemeer

Bram van Arkel

(06) 46 22 07 51