AFM
Vraag de brochure aan

Contact

Uw verkoopadviseur op Waterparc Veluwemeer

Bram van Arkel verkoopadviseur UwBuitenhuis.nl

Bram van Arkel

(06) 46 22 07 51

Informatie aanvragen
Open huis
Alleen op afspraak
Vraag de brochure aan

Recreatiewoning Waterparc Veluwemeer type Kubus

Vrijstaande 6 of 8 persoons recreatiewoning type Kubus te koop aan het water!

Een geheel nieuw type buitenhuis op Waterparc Veluwemeer, de Kubus! Deze modern vormgegeven woning is vrijstaand, geheel gelijkvloers, traditioneel gebouwd met behulp van duurzame materialen, staat op een grote kavel (circa 400 tot 800 m2) eigen grond en is beschikbaar in een 6 en 8 persoons variant in een Comfort, Deluxe en Kindvriendelijke uitvoering.
De grote kavels en de mooi aangelegde waterpartijen op het terrein zorgen ervoor dat u optimaal van uw rust en privacy kunt genieten.

De Kubus is te koop vanaf € 279.000,- vrij op naam, inclusief grond, tuinaanleg en inventarispakket, exclusief BTW.

Download hier de brochure van buitenhuis type Kubus.

Wegens het succes van Landal Waterparc Veluwemeer is er ook dit jaar sprake van aantoonbaar hoge huuromzetten. Daardoor is een aantrekkelijk rendement te behalen bij verhuur van uw woning. Informeer ook naar de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden!

Aantal personen
6
Prijs
€279.000,- v.o.n. excl. BTW
Kaveloppervlakte
400 m²
Ligging
Flevoland
Woonoppervlakte
70 m²
Kavelnr./Huisnr
naar keuze

Rendement

Bij de aankoop van een tweede woning profiteert u van verschillende fiscale voordelen. Lees hierover meer op de parkpagina van Waterparc Veluwemeer. Bel onze verkoopadviseur als u vragen hebt of vul het contactformulier aan.

AFM balk

Let op: de foto’s geven een indicatie van het type buitenhuis en de inrichting. Er zijn nog geen foto’s van iedere woning beschikbaar, dus het kan voorkomen dat de woning anders gesitueerd of ingericht is dan op deze foto’s wordt weergegeven.

Uw verkoopadviseur op Waterparc Veluwemeer

Bram van Arkel

(06) 46 22 07 51