Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Over dit park Hessenheem
Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken

Over Schuttenbelt Recreatie

Schuttenbelt Recreatie (of Bospark Markelo) is een prachtig aangelegd vakantiepark midden in de uitgestrekte bossen van Twente. Het park bestaat momenteel uit circa 380 luxe buitenhuizen. Er zijn nog diverse mooie koop- en huurkavels beschikbaar waarop, deels naar eigen inzicht, nieuwe recreatiewoningen gebouwd kunnen worden. De percelen zijn ruim, groen, bieden veel privacy en sommige liggen zelfs aan het water.

Buitenhuizen op maat

Er wordt veel aandacht besteed aan de natuurlijke omgeving, de ruimte en de ligging van de recreatiewoningen. Zo kunt u kiezen uit percelen die aan de bosrand grenzen, aan een prachtige vijver liggen of uitkijken over een kabbelend beekje. De buitenhuizen zijn leverbaar in verschillende modellen. Een rieten kap, een veranda, een aparte indeling, het is allemaal mogelijk. Uiteraard bieden wij ook een diversiteit aan afwerkingsmogelijkheden. De keuken, vloeren, badkamer en inventaris worden op maat samengesteld.

Professionele verhuurorganisatie

Schuttenbelt Recreatie hecht veel waarde aan professioneel en klantvriendelijk management. De verhuur van de woningen en het beheer van het park zijn daarom in handen gegeven van BoekUwBuitenhuis.nl. Vakantiegasten komen vaak terug op Bospark Markelo en beoordelen dit park op www.zoover.nl dan ook met een 8,1. U bent dus verzekerd van een aantrekkelijk rendement wanneer u uw buitenhuis beschikbaar stelt voor verhuur door de eigen professionele verhuurorganisatie. Uiteraard kunt u uw recreatiewoning ook exclusief voor eigen gebruik aanwenden.

Benieuwd hoe de buitenhuizen gepresenteerd worden door BoekUwBuitenhuis.nl? Klik dan hier om naar de website te gaan.