Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Beleggen in vakantiewoning

Beleggersinformatie

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Kopen voor eigen gebruik en/of verhuur
  • Belegging tegen aantrekkelijk rendement
  • Vakantiehuis als belegging

Beleggen in een vakantiewoning

Een tweede huis kopen als belegging is financieel gezien een interessante investering van uw (spaar)geld. Koopt u een recreatiewoning om zelf lekker van te genieten in uw vrije tijd? Of wilt u liever geld verdienen met uw investering en de woning gaan verhuren? De vakantieparken van UwBuitenhuis.nl bieden verschillende investeringsmogelijkheden. Bekijk hieronder de opties voor het beleggen in een vakantiewoning.

Recreatief eigen gebruik

Een eigen luxe buitenhuis met eigen grond op één van onze unieke parken staat garant voor ontspanning op een hoog niveau. U kunt op elk gewenst moment genieten van een vakantie en over het onderhoud van uw tweede woning hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent vrij om uw vakantiewoning naar eigen smaak in te richten en geniet optimaal van uw verblijf en de faciliteiten op het park.

Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik

Op twee manieren genieten van uw buitenhuis: als belegging én als tweede woning. U bepaalt in overleg met de betreffende verhuurorganisatie welke periode u zelf van het huis gebruik wilt maken. De resterende tijd van het jaar wordt uw woning voor verhuur vrijgegeven. Dat is optimaal profiteren van beleggen in een vakantiewoning.

Volledige verhuur

Een tweede huis kopen als belegging is een zorgeloze manier van investeren door de waardevastheid van onroerend goed. Bovendien ontvangt u direct inkomsten in de vorm van huur. Het beheer, het onderhoud en de verhuur worden verzorgd door professionele verhuurorganisaties als Landal GreenParks en BoekUwBuitenhuis.nl. Er worden diverse vakantiewoningen als belegging aangeboden met een aantrekkelijk vast nettorendement. Wanneer u kiest voor deze vorm van investeren kunt u zelf vaak minimaal twee weken per jaar van uw eigen buitenhuis genieten.

Advies voor kopen van een vakantiehuis als belegging

Wij helpen u graag bij de kosten-baten berekening zodat u weloverwogen de juiste keuze kunt maken. U bent van harte welkom tijdens de Verkoopdag dagen op onze vakantieparken. U kunt dan verschillende modelwoningen en zomerhuisjes bezichtigen en alles te weten komen over de mogelijkheden en voorwaarden. De koffie staat voor u klaar! Ook buiten de Verkoopdag dagen maken wij graag een afspraak met u. Neem gerust contact met ons op.

Naar welke provincie gaat uw voorkeur uit?