Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen

Rendement

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken

Rendement

Buitengoed de Vlinderhoeve biedt dé buitenkans om te ontspannen. Lekker op het vakantiepark blijven of het park als uitvalbasis nemen voor mooie fiets- en wandeltochten. Als eigenaar van een luxe lodge geniet u ervan zo vaak en wanneer u maar wilt. De rest van het jaar kan uw recreatievilla verhuurd worden voor een mooi rendement.

Verhuur

De verhuur van De Vlinderhoeve is uitbesteed aan Landal GreenParks. Deze organisatie verhuurt alleen vakantiehuizen op de allerbeste locaties en besteedt zeer veel aandacht aan de klanttevredenheid van haar gasten. Wij zijn er trots op dat deze organisatie haar naam aan dit project heeft verbonden. In de praktijk werkt het zo dat u met de verhuurorganisatie een verhuurovereenkomst sluit. Het beheer wordt uitgevoerd door Buitengoed de Vlinderhoeve waarmee u als eigenaar volledig wordt ontzorgd.

Verschillende gebruiksmogelijkheden

Met de koop van een lodge op Landale Vlinderhoeve investeert u in levenskwaliteit met een gezond financieel rendement. Vakanties in eigen land zijn populair en onderzoeken, statistieken en trendwatching wijzen uit dat deze tendens blijvend is. Datzelfde geldt voor de vraag naar aantrekkelijke kwalitatief hoogwaardige accommodaties met alle voorzieningen binnen handbereik.

U kunt uw Lodge voor verschillende doeleinden aanwenden, te weten voor:

  • Recreatief eigen gebruik
  • Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik
  • Volledige verhuur

Wat de keuzes inhouden leest u op de pagina beleggersinformatie.

Buitengoed De Vlinderhoeve is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning kunt u deze zorgeloos laten verhuren door Landal GreenParks. Zo kunt u profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. Een aantal recreatiewoningen wordt in geval van volledige verhuur zelfs te koop aangeboden met een gegarandeerd nettorendement van 5% gedurende 5 jaar. Aan u de keuze of u voor een vast of variabel rendement gaat.

Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in. Graag tot ziens bij Buitengoed De Vlinderhoeve!

AFM