Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis - Beleggen in recreatiewoningen

Rendement

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  Directe koppeling met vele touroperators
  Expertise in marketing
  Controle en inzicht in uw vakantiewoning

Rendement vakantiewoning 't Schuttenbelt

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt is een uitstekende plek voor een tweede huis en biedt diverse investeringsmogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om zelf te recreëren in uw vakantiewoning of deze (deels) beschikbaar te stellen voor de verhuur. Ontdek hieronder de diverse opties die 't Schuttenbelt aan u biedt.

Volledig eigen gebruik

Een eigen woning op 't Schuttenbelt? U kunt er voor kiezen om deze voor eigen gebruik in te zetten. Zo kunt u er ieder moment van het jaar heerlijk verblijven met uw familie om bijvoorbeeld de feestdagen in Twente te vieren. Ook bent u vrij om de woning naar wens in te richten.

Verhuur in combinatie met eigen gebruik

Naast heerlijk genieten van een eigen verblijf kunt u er ook voor kiezen om de woning deels te verhuren om zo een aantrekkelijk rendement te behalen op uw investering. Onze professionele verhuurorganisatie zal u alle zorgen uit handen nemen en proberen een optimaal rendement te behalen op uw belegging.

Volledige verhuur

Wanneer u er voor kiest om uw vakantiewoning op 't Schuttenbelt volledig voor de verhuur beschikbaar te stellen zult u een aantrekkelijk nettorendement op uw investering behalen. Het beheer en onderhoud wordt verzorgd door onze verhuurorganisatie BoekUwBuitenhuis.nl.

Ontdek de voordelen van onze professionele verhuurorganisatie

De verhuur van de vakantiewoningen wordt aangeboden door BoekUwBuitenhuis.nl met jarenlange ervaring in verhuur. Zij maken gebruik van Booking Experts, welke u diverse voordelen biedt:

1. Directe koppeling met vele touroperators

Zo is uw vakantiewoning middels een real-time koppeling direct zichtbaar op diverse boekingssites, waardoor wij in staat zijn een hoge bezettingsgraad en daarmee een hoger rendement te behalen. Zo bent u niet afhankelijk van één partij en kunt u onbezorgd rekenen op een interessant rendement. Enkele voorbeelden van deze touroperators zijn:

2. Expertise in marketing

Door de inzet van Booking Boosters is uw woning ook online zichtbaar. Zo is uw woning niet enkel zichtbaar op de platformen van diverse touroperators, maar worden er ook directe boekingen gegenereerd. De jarenlange ervaring van Booking Boosters in de recreatiebranche levert u een optimaal rendement op. Om een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te behalen past Booking Boosters een aantal werkzaamheden toe:

  Website & Zoekmachine

  Een gebruiksvriendelijke website en SEO werkzaamheden voor een zo hoog mogelijke positie in Google.

  Google & Social Ads

  Altijd zichtbaar met advertenties op gerichte zoektermen, themacampagnes en beeldmateriaal in Google, Facebook en Instagram.

  Affiliate Marketing

  Zichtbaar zijn bij interessante partijen die de parken van UwBuitenhuis promoten.

3. Controle en inzicht in uw vakantiewoning

Wanneer u eigenaar bent van een vakantiewoning bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt ontvangt u een eigen account waarin u alle reserveringen, facturen en beoordelingen kunt inzien. Zo zijn wij volledig transparant en heeft u de volledige controle en inzicht in het beheer van uw woning. Heeft u daar geen behoefte aan? Geen zorgen, wij blijven verantwoordelijk voor alles omtrent uw investering en ontzorgen u maximaal.

 
 • Reserveringen overzichtelijk inzien
 • Facturen overzichtelijk inzien
 • Beoordelingen overzichtelijk inzien