Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Beleggen in vakantiewoningen met rendement
Luxe lodges op landelijk gelegen vakantiepark
Voor de echte natuurliefhebber en rustzoeker
Zorgeloos investeren en recreëren
Beleggen in vakantiewoningen met rendement

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

  • Gelegen in Twente
  • Voor de echte natuurliefhebber en rustzoeker
  • Divers aanbod aan nieuwe lodges
 
 

Luxe lodges op landelijk gelegen vakantiepark in Enter

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt ligt midden in een bosrijke omgeving in Twente. Dankzij de landelijke ligging trekt dit park veel gasten die op zoek zijn naar natuur in een rustige omgeving. De luxe lodges liggen op ruime percelen midden in het groen. Doordat de meeste recreatiewoningen over twee badkamers beschikken zijn deze zowel geschikt voor gezinnen als twee stellen. 

Een vakantiewoning kopen biedt u de mogelijkheid deze te gebruiken als tweede huis en voor vakanties. U kunt de woning echter ook (gedeeltelijk) verhuren en op deze manier een aantrekkelijk rendement behalen. De verhuur wordt volledig verzorgd door BoekUwBuitenhuis waardoor u er zelf geen omkijken naar heeft. Een vakantiewoning kopen in Enter bij Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt doet u al vanaf € 97.500,- exclusief BTW. 

 

 
 

Midden in de Twentse bossen

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt ligt midden in een bosrijke omgeving. Dit park beschikt over alle faciliteiten voor een zorgeloos en ontspannen verblijf.

 

Vakantiehuizen op maat

Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt zijn comfortabele accommodaties te vinden, geschikt voor maximaal 4 personen. Dankzij de ligging in het bos ervaart u veel rust en privacy.

 

Professionele verhuurorganisatie

De verhuur van de vakantiewoningen wordt verzorgd door BoekUwBuitenhuis.nl. U bent verzekerd van een aantrekkelijk rendement wanneer wij uw vakantiehuis voor u verhuren.

 

Vakantiewoningen te koop in Enter

Jaarplaatsen camping

Camping ’t Schuttenbelt heeft momenteel geen beschikbare jaarplaatsen. Wilt u graag een jaarplaats overnemen van één van onze bestaande jaargasten? Neemt u dan eerst contact op met ons. U kunt namelijk alleen het kampeermiddel overnemen maar niet de plaats op de camping. Camping ’t Schuttenbelt neemt momenteel geen nieuwe jaargasten aan.