Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
 Nieuwbouw vakantiewoning kopen

Nieuwbouw vakantiewoning kopen

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen op luxe vakantieparken

Nieuwbouw vakantiehuis kopen

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke investering en wilt u daarvoor een nieuwbouw vakantiewoning kopen in Nederland? Dan bent u bij UwBuitenhuis aan het juiste adres. Als u kiest voor een nieuwbouw vakantiewoning bij UwBuitenhuis.nl heeft u keuze uit maar liefst vier luxe vakantieparken. De vakantieparken waar de nieuwbouwwoningen te koop staan zijn gelegen in Gelderland en Overijssel. U kunt kiezen of u uw vakantiewoning zelf gebruikt of (volledig) verhuurt. Wanneer u kiest om een vakantiewoning helemaal te verhuren dan ontzorgen wij u volledig door onze professionele verhuurorganisatie. 

 
    Vrij van overdrachtsbelasting
    Woningen voldoen aan de BENG-eisen
    Betaalbare woningen
 

Nieuwbouw recreatieprojecten bij verschillende Landal parken

Op verschillende Landal parken worden er nieuwbouw recreatieprojecten gerealiseerd. UwBuitenhuis verzorgt voor een aantal van deze nieuwbouw recreatieprojecten de verkoop. Dus bent u op zoek naar een nieuwbouw recreatiewoning? Dan zit u bij UwBuitenhuis goed. Bij ons vindt u drie Landal parken die onlangs zijn gestart met een nieuwbouw recreatieproject. De vakantieparken zijn gelegen in Overijssel en Gelderland.

Aantal van de parken met een nieuwbouw recreatieproject

Nieuwbouw vakantiewoningen te koop op een vakantiepark

Zorgeloos investeren en recreëren op de mooiste parken van Nederland kan bij UwBuitenhuis. De nieuwbouw recreatiewoningen zijn gelegen op luxe vakantieparken die zich bevinden in een bos- of waterrijke omgeving. Uw vakantiehuisje zal de perfecte uitvalsbasis zijn voor een bezoek aan omliggende dorpen en steden van het desbetreffende park. Iedere gast heeft bij UwBuitenhuis toegang tot alle faciliteiten die behoren tot het vakantiepark. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwbouw vakantiehuis op een park met een zwembad of uitgebreide sportvoorziening. Als u de woning wil gaan verhuren kunnen de gasten ook kosteloos gebruik maken van de faciliteiten. 

Wat zijn de mogelijkheden voor het kopen van een nieuwbouw vakantiehuis?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit de verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast nettorendement.

Nieuwbouw vakantiewoning kopen en verhuren

Wilt u graag een nieuwbouw vakantiewoning kopen om deze vervolgens te verhuren? Dan bent u op het juiste adres bij de vakantieparken van UwBuitenhuis. Kies voor het verhuren van de vakantiewoning en ontvang een interessant rendement. Onze professionele verhuurorganisaties zoals BoekUwBuitenhuis en Landal Greenparks hebben op het gebied van zowel vastgoed als toeristisch management voldoende kennis zodat u alles uit handen kunt geven. 

Wilt u een nieuwbouw vakantiewoning kopen? Vraag de brochure aan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek. 

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 4 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

Bekijk ons gehele aanbod in Nederland