1. Voor eigen gebruik of verhuur
  2. Professionele verhuurorganisatie
  3. Gelegen op luxe vakantieparken

Nieuwbouw vakantiehuis kopen

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke investering en wilt u daarvoor een nieuwbouw vakantiewoning kopen in Nederland? Dan bent u bij UwBuitenhuis aan het juiste adres. Als u kiest voor een nieuwbouw vakantiewoning bij UwBuitenhuis.nl heeft u keuze uit maar liefst zes luxe vakantieparken. De vakantieparken waar de nieuwbouwwoningen te koop staan zijn gelegen in Gelderland, Utrecht, Flevoland en Overijssel. U kunt kiezen of u uw vakantiewoning zelf gebruikt of (volledig) verhuurt. Wanneer u kiest om een vakantiewoning helemaal te verhuren dan ontzorgen wij u volledig door onze professionele verhuurorganisatie. 

Bekijk alle vakantiewoningen
 

Nieuwbouw vakantiewoningen te koop op een vakantiepark

Zorgeloos investeren en recreëren op de mooiste parken van Nederland kan bij UwBuitenhuis. De nieuwbouw recreatiewoningen zijn gelegen op luxe vakantieparken die zich bevinden in een bos- of waterrijke omgeving. Uw vakantiehuisje zal de perfecte uitvalsbasis zijn voor een bezoek aan omliggende dorpen en steden van het desbetreffende park. Iedere gast heeft bij UwBuitenhuis toegang tot alle faciliteiten die behoren tot het vakantiepark. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwbouw vakantiehuis op een park met een zwembad of uitgebreide sportvoorziening. Als u de woning wil gaan verhuren kunnen de gasten ook kosteloos gebruik maken van de faciliteiten. 

Meer informatie aanvragen

Wat zijn de mogelijkheden voor het kopen van een nieuwbouw vakantiehuis?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit de verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast netto rendement.

 

Nieuwbouw vakantiewoning kopen en verhuren

Wilt u graag een nieuwbouw vakantiewoning kopen om deze vervolgens te verhuren? Dan bent u op het juiste adres bij de vakantieparken van UwBuitenhuis. Kies voor het verhuren van de vakantiewoning en ontvang een interessant rendement. Onze professionele verhuurorganisaties zoals BoekUwBuitenhuis en Landal Greenparks hebben op het gebied van zowel vastgoed als toeristisch management voldoende kennis zodat u alles uit handen kunt geven. 

Wilt u een nieuwbouw vakantiewoning kopen? Vraag de brochure aan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek. 

Neem contact met ons op

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 6 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

Bekijk ons gehele aanbod in Nederland

Vlinderhoeve

Lochemse Berg

Hessenheem

Waterparc Veluwemeer

Strandresort Hoge Hexel

Schuttenbelt