Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Landal De Vlinderhoeve
Landal De Vlinderhoeve

Landal De Vlinderhoeve

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken

Landal De Vlinderhoeve

  • Bospark in Gorssel
  • 5% nettorendement voor 5 jaar
  • Luxueuze lodges nabij Deventer en Zutphen
  • Landal GreenParks
 
 

Luxe recreatiewoningen op een prachtig bospark in Gorssel

Met gepaste trots presenteren wij u Landal De Vlinderhoeve. Een prachtig gelegen vakantiepark in het buitengebied van het mooie en levendige plaatsje Kring van Dorth (gemeente Lochem). In de nabijheid vindt u veel natuurschoon en gezellige hanzesteden als Deventer en Zutphen. Op ruime boskavels en rondom een grote waterpartij zijn de eerste nieuwe luxueuze, gelijkvloerse lodges gerealiseerd. De bouw van fase 3 en 4 is inmiddels gestart. Zoals u van ons gewend bent is er keuze uit verschillende typen woningen en uitrustingsniveaus en worden de huizen standaard voorzien van een mooie inbouwkeuken, luxe sanitair en stoffering.

Uw recreatiewoning op Landal De Vlinderhoeve kunt u op verschillende manieren gebruiken. Voor eigen gebruik als tweede woning of voor verhuur met een (gegarandeerd) nettorendement van 5% gedurende 5 jaar. Uiteraard is ook een combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk. Besluit u om de woning uitsluitend te gebruiken als belegging dan verzorgt Landal GreenParks de verhuur. Dat betekent dat deze gerenommeerde organisatie samen met Buitengoed De Vlinderhoeve u alle zorgen uit handen neemt. Zaken als verhuur, beheer en onderhoud, worden professioneel en met verstand van zaken voor u geregeld. Dat noemen wij nou onbezorgd investeren en recreëren!

 
 

Groene draad

Op dit park van verhuurorganisatie Landal GreenParks lopen rust, ruimte en natuur als 'groene draad' door het park. Dé reden voor gasten om te kiezen voor dit vernieuwde park.

 

Passend ontwerp

De lodges hebben een moderne uitstraling en zijn ontworpen met materialen die goed passen bij de natuurlijke omgeving. Kenmerkend is de duurzame en energiebewuste bouw.

 

Bos en water

Rondom de lodges worden zoveel mogelijk bomen behouden en op het park zijn twee imposante waterpartijen aangelegd. Alles voor een ontspannen verblijf!

 

Vakantiewoningen te koop op Landal De Vlinderhoeve

 

Landal De Vlinderhoeve op TV!

Enige tijd geleden kon u vanuit uw luie stoel kijken naar de ontwikkelingen op Landal De Vlinderhoeve. Toen werd dit park namelijk gepresenteerd in Business Class op RTL7. De uitzending geeft een goede impressie van het park, de omgeving en de luxe vakantiehuizen die wij hier te koop aanbieden. Deze uitzending kunt u hier terugkijken.

 
 
 
Parkplattegrond Landal Buitengoed De Vlinderhoeve