Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken

Landal De Vlinderhoeve | Kring van Dorth

  • Op kavels eigen grond
  • 5% netto rendement voor 5 jaar
  • Luxueuze lodges nabij Deventer en Zutphen
  • Landal GreenParks

Luxe recreatiewoningen op een prachtig bospark in Gorssel

Met gepaste trots presenteren wij u Landal De Vlinderhoeve. Een prachtig gelegen vakantiepark in het buitengebied van het mooie en levendige plaatsje Kring van Dorth (gemeente Lochem). In de nabijheid vindt u veel natuurschoon en gezellige Hanzesteden als Deventer en Zutphen. Op ruime boskavels en rondom een grote waterpartij zijn de eerste nieuwe luxueuze, gelijkvloerse lodges gerealiseerd. Zoals u van ons gewend bent is er keuze uit verschillende typen woningen en uitrustingsniveaus en worden de huizen standaard voorzien van een mooie inbouwkeuken, luxe sanitair en stoffering. Daarbij zijn de woningen direct opleverbaar met aangenaam rendement.

Uw recreatiewoning op Landal De Vlinderhoeve kunt u op verschillende manieren gebruiken. Voor eigen gebruik als tweede woning of voor verhuur met een (gegarandeerd) nettorendement van 5% gedurende 5 jaar. Uiteraard is ook een combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk. Besluit u om de woning (deels) te verhuren, dan verzorgt Landal GreenParks de verhuur. Dat betekent dat deze gerenommeerde organisatie samen met Buitengoed De Vlinderhoeve u alle zorgen uit handen neemt. Zaken als verhuur, beheer en onderhoud, worden professioneel en met verstand van zaken voor u geregeld. Dat noemen wij nou onbezorgd investeren en recreëren!

Recreatiewoningen te koop op Landal De Vlinderhoeve

Bekijk ons park in Gorssel

Landal De Vlinderhoeve

  • Instapklaar en direct opleverbaar
  • Recreatiewoningen tot 8 personen
  • Aan het water of de bosrand
  • Kleinschalig vakantiepark

Actief of toch ontspannen? 

Ontdek de veelzijdigheid van de regio, met de Sallandse Heuvelrug nabij is er genoeg te beleven voor iedere natuurliefhebber. Ook direct aan het park zijn diverse mogelijkheden om de omgeving te verkennen te voet of per fiets. Bezoek de stedendriehoek van Deventer, Zutphen of Apeldoorn, snuif de cultuur in diverse musea of geniet van de spa in het nabij gelegen Thermen Bussloo.

Verkoopdagen op Landal De Vlinderhoeve

Benieuwd geworden naar ons resort? Plan uw bezoek en bekijk onze (nieuwbouw)recreatiewoningen. Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen.

Bekijk meer

Recreatiewoningen De Vlinderhoeve

Parkplattegrond ⤵

Locatie ⤵

Landal De Vlinderhoeve op TV!

Enige tijd geleden kon u vanuit uw luie stoel kijken naar de ontwikkelingen op Landal De Vlinderhoeve. Toen werd dit park namelijk gepresenteerd in Business Class op RTL7. De uitzending geeft een goede impressie van het park, de omgeving en de luxe vakantiehuizen die wij hier te koop aanbieden. Deze uitzending kunt u hier terugkijken.

Bekijk de verkoopdocumentatie
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

AANTREKKELIJK RENDEMENT

Bij verhuur: indien u uw vakantiewoning wilt gaan verhuren kan dit een aantrekkelijk rendement opleveren. Kiest u voor eigen gebruik in combinatie met verhuur dan levert het naast het rendement ook nog eens veel woonplezier op!

 

ZORGELOOS INVESTEREN

Alles geregeld: op Vakantiepark Landal De Vlinderhoeve wordt alles voor u geregeld. De beheerder van Landal De Vlinderhoeve zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt en het park optimaal onderhouden wordt. Zelfs de tuin van uw vakantiewoning is bij hen in goede handen.