Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Tweede huis kopen Nederland

Tweede huis kopen Nederland

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Luxe vakantiehuizen op unieke locaties
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Inclusief gebruik parkfaciliteiten

Tweede huis kopen in Nederland

Bent u geïnteresseerd om een tweede huis te kopen in Nederland voor eigen gebruik of verhuur? Dan zit u hier op de juiste plek. UwBuitenhuis heeft een ruim aanbod recreatiewoningen te koop op unieke locaties in Nederland. Zo kunt u bij het kopen van een tweede huis in Gelderland genieten van de Veluwe en in Overijssel van de Sallandse Heuvelrug. Ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten aanwezig op het vakantiepark. Wanneer u ervoor kiest om een tweede woning te kopen in Nederland, kunt u deze volledig zelf gebruiken of ervoor kiezen om het te verhuren. Kiest u voor het laatste, dan ontvangt u een aantrekkelijk rendement op uw investering.

U kunt een tweede huis kopen in:

Tweede huis kopen voor verhuur

Steeds meer mensen zien een tweede huis als een rendementsvolle investering. Het spaargeld wordt op deze manier actief benut en men kan er rendement uit halen. Bij UwBuitenhuis kunt u een tweede huis kopen en verhuren op een vakantiepark. U heeft de keuze uit luxe vakantiehuizen met plek voor maximaal 8 personen. Ideaal voor een verblijf met familie of vrienden. Met aankoop van een tweede woning kunt u zo vaak vakantie vieren als u wilt. Wilt u echter een tweede huis kopen als belegging? Kies dan voor het verhuren van de woning en ontvang een interessant rendement. Onze professionele verhuurorganisatie zal u hierbij volledig ontzorgen zodat u optimaal kunt genieten van uw investering.

Wat zijn uw mogelijkheden voor het kopen van een tweede woning?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit de verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de lodge en ontvang een vast nettorendement.

Uw tweede huis op een vakantiepark

Bij ons heeft u een keuze uit een tweede huis aan het water, in het bos of vlak bij een grote stad. Gaat uw voorkeur uit naar een bosrijke omgeving? Dan zijn Landal de Vlinderhoeve en De Lochemse Berg in de Achterhoek of Bospark Markelo in Twente een geschikte keuze. In de nabije omgeving kunt u hier naar hartelust wandelen of fietsen. De perfecte locatie voor een zomerhuisje. Een voordeel van het tweede huis kopen op een vakantiepark is dat u optimaal gebruik kunt maken van de parkfaciliteiten. Zo zijn er diverse speelvoorzieningen en/of een zwembad.

Wilt u een tweede huis kopen als belegging of wilt u een tweede huis kopen en verhuren? U bent bij ons op de juiste plek. Vraag de brochure aan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 4 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

Ontdek ons aanbod in Nederland

Vlinderhoeve

't Schuttenbelt

Vakantiepark De Lochemse Berg

Veelgestelde vragen

Op welke plek in Nederland kan ik een tweede huis kopen van UwBuitenhuis?

Als u een tweede huis wilt kopen in Nederland bij UwBuitenhuis heeft u keuze uit meerdere vakantieparken. Zo is het mogelijk om een vakantiewoning te kopen aan het water in Overijssel. Liever niet aan het water? Kies dan voor de parken in de provincie Gelderland.

Voor hoeveel personen zijn de vakantiewoningen geschikt als tweede woning?

De recreatiewoningen die te koop zijn op de parken van UwBuitenhuis zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Een groot voordeel is dat UwBuitenhuis op een aantal parken uw tweede woning uit voorraad kan leveren.

Kan ik een tweede woning kopen en verhuren in Nederland?

Bij UwBuitenhuis is het mogelijk om een tweede woning te kopen om deze vervolgens te verhuren. Hierbij kunt u kiezen uit volledige of gedeeltijke verhuur. De verhuur zal worden geregeld door de professionele verhuurorganisaties van Landal of BoekUwBuitenhuis. Zo kunt u zorgeloos genieten.