Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Recreatiewoning kopen Twente

Recreatiewoning kopen Twente

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Luxe vakantiehuizen in de Twentse natuur
  • Rust, ruimte en privacy
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Recreatiewoning kopen in Twente

Wilt u een recreatiewoning kopen in Twente? UwBuitenhuis biedt recreatiewoningen en vakantiehuizen te koop aan in Twente, gelegen op twee vakantieparken in Markelo en Enter. Met een prachtige ligging in de Twentse bossen biedt het de ideale uitvalsbasis om de regio te ontdekken. De vakantiewoningen die te koop zijn in Twente bevinden zich aan de bosrand, zwemvijver of een waterpartij, u heeft dus geen gebrek aan natuur wanneer u een vakantiehuis in Twente koopt. De luxe lodges zijn vrijstaand en bieden veel ruimte en privacy. Bij UwBuitenhuis kunt u deze als vakantieadres gebruiken of als een tweede huis. U kunt er echter ook voor kiezen om de vakantiewoning te verhuren, zodat u een aantrekkelijk rendement ontvangt op uw investering.

  • Gelegen in de Markelose bossen
  • Luxe vrijstaande lodges
  • Veel ruimte en privacy
  • Gelegen in de bossen van Enter
  • Luxe 4-persoons lodges
  • Rust en privacy

Vakantiehuis in Twente kopen

Als u een vakantiehuis in Twente wilt kopen als tweede huis, voor deels eigen gebruik of volledige verhuur, zit u bij UwBuitenhuis op de juiste plek. Via ons kunt u een recreatiewoning kopen in Twente bij Bospark Markelo of Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. De vakantiewoningen bieden plek aan maximaal 8 personen. Aan u de keuze hoe u uw vakantiehuis, die te koop staat in Twente, wilt benutten. Kiest u ervoor om te beleggen in een recreatiewoning? Dan voorzien wij u van professionele begeleiding en verzorgen we tevens het volledige verhuurproces. Bij volledige verhuur is het mogelijk om een nettorendement van 6% te ontvangen over een periode van 10 jaar.  Wij nemen u graag alles uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering.

Wat zijn de mogelijkheden voor het gebruik van de woningen?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit de verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast nettorendement.

Vakantie in Twente

In Twente is altijd wat te beleven. Van prachtige natuur tot leuke dorpen en steden in de omgeving. Volg de uitgestippelde wandel- en fietsroutes vanuit uw vakantiehuis in Twente en laat u verrassen door het afwisselende Twentse landschap. Een bezoek aan Markelo en Enter mag ook zeker niet ontbreken. Maar voor vertier hoeft u de parken van uw vakantiehuis niet te verlaten. Zo zijn er diverse faciliteiten voor jong en oud. Er is een zwembad, speelveld, speeltuin en een gezellige bistro aanwezig. Neem contact met ons op voor meer informatie over een vakantiewoning in Twente kopen of vraag de brochure aan.

Waarom UwBuitenhuis?

✅ Keuze uit 2 vakantieparken in Twente

✅ Professioneel beheer door verhuurorganisaties

✅ Eigen gebruik of verhuur

✅ Jarenlange ervaring

Recreatiewoningen te koop in Twente

Bospark Markelo

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt