• Voor eigen gebruik of verhuur
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen op luxe vakantieparken

Tweedehands vakantiewoning kopen

Op zoek naar een vakantiehuisje in Nederland? Dan is een tweedehands vakantiewoning kopen misschien wel een ideale oplossing voor u. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment genieten van een welverdiende vakantie. Wanneer u kiest voor het kopen van een tweedehands vakantiewoning bij UwBuitenhuis.nl heeft u keuze uit maar liefst zes luxe vakantieparken. De parken bevinden zich op populaire vakantiebestemmingen in de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland. Het grote voordeel van een tweedehands vakantiewoning is dat deze vaak een lagere prijs heeft ten opzichte van een nieuwe recreatiewoning.

Bekijk alle vakantiewoningen
 

Tweedehands vakantiewoningen te koop op een vakantiepark

De tweedehands vakantiewoningen die te koop zijn bij UwBuitenhuis zijn gelegen op luxe vakantieparken die zich bevinden in een bos- of waterrijke omgeving. Uw eigen huisje zal de perfecte uitvalsbasis zijn voor een bezoek aan de leuke dorpen en steden die gelegen zijn in de buurt van het desbetreffende park. Daarnaast heeft u ook toegang tot alle faciliteiten die behoren tot het vakantiepark. Kies bijvoorbeeld voor een tweedehands woning op een park met een zwembad of uitgebreide sportvoorzieningen. Het gebruik van deze faciliteiten zijn ook voor gasten kosteloos. Dit biedt u een groot voordeel indien u de woning gaat verhuren. Bij het verhuren van uw woning kunt u rekenen op een aantrekkelijk rendement en bij enkele parken is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een vast jaarlijks rendement.

Meer informatie aanvragen

Wat zijn uw mogelijkheden bij het kopen?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit de verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast netto rendement.

 

Tweedehands vakantiewoning kopen en verhuren

Wilt u graag een tweedehands vakantiewoning kopen om deze vervolgens te verhuren? Dit is namelijk mogelijk bij de parken van UwBuitenhuis.nl. Onze professionele verhuurorganisaties als BoekUwBuitenhuis en Landal GreenParks hebben op het gebied van zowel vastgoed als toeristisch management voldoende kennis zodat u alles uit handen kunt geven.

Wilt u een tweedehands vakantiewoning kopen? U bent bij ons op de juiste plek. Vraag de brochure aan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Neem contact met ons op

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 5 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

Bekijk ons gehele aanbod in Nederland

Vlinderhoeve

Landal Sallandse Heuvelrug

Waterparc Veluwemeer

Lochemse Berg

Schuttenbelt