Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Recreatiewoning kopen Overijssel

Recreatiewoning kopen Overijssel

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Luxe recreatiewoningen te koop in Overijssel
  • Gelegen in de Twentse natuur
  • Geschikt voor eigen gebruik en/of verhuur

Recreatiewoning kopen in Overijssel

Als u een recreatiewoning wilt kopen in Overijssel zit u bij UwBuitenhuis op de goede plek. Via ons heeft u de mogelijkheid om een eigen buitenhuis te kopen midden in de uitgestrekte bossen van Twente. Dit kan op drie van onze vakantieparken, gelegen in Markelo en Enter. De luxe vakantiewoningen liggen aan de bosrand of een kabbelend beekje. De percelen zijn ruim, groen en bieden veel privacy. Zo kunt u optimaal de natuur in u opnemen. Bij UwBuitenhuis kunt u een recreatiewoning kopen in Overijssel als tweede huis of als vakantieadres. Maar het is ook mogelijk om uw vakantiehuis te verhuren, zodat u een aantrekkelijk rendement ontvangt op uw investering.

Een vakantiewoning kopen in Overijssel op een van onze vakantieparken:

  • Gelegen in een bosrijke omgeving in Markelo
  • Veel ruimte en privacy
  • Luxe vakantiewoningen

Vakantiehuis kopen in Overijssel

Een vakantiewoning kopen in Overijssel doet u bij Bospark Markelo of Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. De luxe vakantiewoningen bieden plek aan maximaal 12 personen. Ideaal voor uw gezin. Het is volledig aan u of u uw recreatiewoning in Overijssel wilt gebruiken op recreatief niveau of voor de verhuur. Kiest u voor eigen gebruik, dan bepaalt u zelf wanneer en hoe vaak u gebruik wilt maken van de vakantiewoning. Wilt u liever een recreatiewoning kopen in Overijssel om deze te verhuren? Dan ontvangt u een aantrekkelijk nettorendement van 6%. Een combinatie van beide is uiteraard ook mogelijk. Bij de aankoop van een tweede huis wordt u volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en wordt alles uit uw handen genomen, zodat u optimaal kunt genieten van uw investering.

Wat zijn de mogelijkheden voor het gebruik van de woningen?

  • Gelegen in de bossen van Enter
  • Rust en privacy staan hoog in het vaandel
  • Luxe lodges

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit de verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast nettorendement.

Vakantie in Overijssel | Vakantiewoningen te koop

Een vakantie in Overijssel is zeer divers, van ontspanning tot actieve uitjes in de omgeving. Zo is er een uitgebreid netwerk aan wandel- en fietspaden die u langs historische landgoederen, kastelen en pittoreske dorpjes leiden. Natuurliefhebbers halen hun hart op bij De Holterberg en natuurgebied De Borkeld. Bovendien beschikken de parken, waar onze recreatiewoningen in Overijssel te koop staan, over diverse voorzieningen waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Zo beschikken de parken over een zwembad, speelveld, speeltuin en een gezellige bistro. Neem contact met ons op voor meer informatie over een recreatiewoning kopen in Overijssel of vraag de brochure aan. 

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 4 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

Recreatiewoningen te koop in Overijssel

't Schuttenbelt

Bospark Markelo