Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Recreatiewoning kopen aan het water

Recreatiewoning kopen aan het water

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Parken op toplocaties in Nederland
  • Zorgeloos investeren en recreëren
  • Professionele verhuurorganisatie

Recreatiewoningen te koop aan het water 

Bent u op zoek naar een eigen vakantiewoning en ligt deze bij voorkeur aan het water? Bekijk dan het aanbod op de vakantieparken van UwBuitenhuis.nl. De parken gelegen in Overijssel en Gelderland hebben allen vakantiehuizen te koop die gelegen zijn aan het water. Een groot voordeel van UwBuitenhuis is dat de parken beheerd worden door een eigen verhuurorganisatie. Zo kunt u zorgeloos een recreatiewoning aan het water kopen en verhuren.

Vakantiewoningen aan het water te koop

Wanneer u kiest voor UwBuitenhuis.nl heeft u de keuze uit vier verschillende vakantieparken. Wilt u graag kopen op een park waar veel te beleven is? Wilt u graag een vakantiewoning aan het water op een wat rustiger vakantiepark? Dan zijn Landal De Vlinderhoeve en De Lochemse Berg in de Achterhoek of Bospark Markelo in Twente een geschikte keuze voor een vakantiewoning aan het water. Deze parken bevinden zich in een bosrijke omgeving waarbij de vakantiewoningen zijn gerealiseerd aan een vijver.

Een vakantiewoning kopen aan het water als investering

Bij UwBuitenhuis.nl is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen als investering. Alle parken beschikken over een eigen verhuurorganisatie en zullen u volledig ontzorgen. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw investering. De nieuwbouw vakantiewoningen die te koop zijn aan het water zijn allen gelegen op populaire vakantiebestemmingen. Hierdoor zijn ze erg in trek bij binnen- en buitenlandse toeristen.

Wilt u een recreatiewoning aan het water kopen als belegging of voor eigen gebruik? U bent bij ons op de juiste plek. Vraag de brochure aan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Bekijk ons aanbod aan vakantiehuizen

Veelgestelde vragen

Zijn de vakantiehuizen aan het water geschikt om te verhuren?

Alle vakantiehuizen die te koop zijn bij UwBuitenhuis zijn geschikt om te verhuren. Het is mogelijk om te kiezen voor volledige verhuur of gedeeltijke verhuur. In beide gevallen wordt u volledig verzorgd door de professionele verhuurorganisaties van Landal of UwBuitenhuis.

Voor hoeveel personen kan ik een vakantiewoning aan het water kopen?

De vakantiewoningen die te koop zijn aan het water bij de parken van UwBuitenhuis zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Een groot voordeel is dat UwBuitenhuis meerdere woningen uit voorraad kan leveren.