1. Parken op toplocaties in Nederland
  2. Zorgeloos investeren en recreëren
  3. Professionele verhuurorganisatie

Recreatiewoningen te koop aan het water 

Bent u op zoek naar een eigen vakantiewoning en ligt deze bij voorkeur aan het water? Bekijk dan het aanbod op de vakantieparken van UwBuitenhuis.nl. De parken gelegen in Overijssel, Gelderland en Flevoland hebben allen vakantiehuizen te koop die gelegen zijn aan het water. Een groot voordeel van UwBuitenhuis is dat de parken beheerd worden door een eigen verhuurorganisatie. Zo kunt u zorgeloos een recreatiewoning aan het water kopen en verhuren.

Bekijk alle woningen
 

Vakantiewoningen aan het water te koop

Wanneer u kiest voor UwBuitenhuis.nl heeft u de keuze uit zes verschillende vakantieparken. Wil u graag kopen op een park waar veel te beleven is? Kies dan voor een woning bij Waterparc Veluwemeer of Landal Sallandse Heuvelrug. Aan het Veluwemeer is er volop watersport en bij Landal Sallandse Heuvelrug zijn de woningen gelegen aan een prachtige zwemvijver. Wilt u graag een vakantiewoning aan het water op een wat rustiger vakantiepark? Dan zijn Buitengoed Vlinderhoeve en De Lochemse Berg in de Achterhoek of Vakantiepark Hessenheem in Twente een geschikte keuze voor een vakantiewoning aan het water. Deze parken bevinden zich in een bosrijke omgeving waarbij de vakantiewoningen zijn gerealiseerd aan een vijver.

Een vakantiewoning kopen aan het water als investering

Bij UwBuitenhuis.nl is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen als investering. Alle parken beschikken over een eigen verhuurorganisatie en zullen u volledig ontzorgen. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw investering. De nieuwbouw vakantiewoningen die te koop zijn aan het water zijn allen gelegen op populaire vakantiebestemmingen. Hierdoor zijn ze erg in trek bij binnen- en buitenlandse toeristen.

Wilt u een recreatiewoning aan het water kopen als belegging of voor eigen gebruik? U bent bij ons op de juiste plek. Vraag de brochure aan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Neem contact met ons op

Bekijk ons aanbod aan vakantiehuizen

Waterparc Veluwemeer

Landal Sallandse Heuvelrug

Hessenheem

De Vlinderhoeve

Schuttenbelt

Lochemse Berg