• Luxe recreatiewoningen te koop in Gelderland
  • Op mooie parken in de natuur
  • Investeren met rendement

Een recreatiewoning kopen in Gelderland

Uw eigen buitenhuis midden in de natuur? Bij UwBuitenhuis heeft u de mogelijkheid een recreatiewoning te kopen in Gelderland op een van onze twee parken. Beide parken liggen in de Achterhoek, een regio waar nog voldoende ruimte is om heerlijk te recreëren in de natuur. De luxe recreatiewoningen liggen stuk voor stuk op ruime kavels bij het bos of aan het water, aan natuur geen gebrek als u een vakantiehuis koopt in Gelderland. Bij UwBuitenhuis kunt u een recreatiewoning kopen in Gelderland om deze te gebruiken als vakantieadres en tweede huis. Maar de woningen zijn ook uitermate geschikt voor de verhuur, waarbij u een aantrekkelijk rendement ontvangt op uw investering. 

 
 
 

Vakantiehuis kopen in Gelderland

Vakantie vieren in Nederland laat de laatste jaren een opwaartse trend zien onder zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen. Door een vakantiewoning te kopen in Gelderland kunt u hier slim op inspelen. Onze luxe vakantiewoningen zijn geschikt voor maximaal 12 personen en ideaal voor een verblijf met familie of vrienden. Indien u ervoor kiest de woning te verhuren ontvangt u bij volledige verhuur een netto rendement van 6% over een periode van 5 jaar. Bij UwBuitenhuis is een recreatiewoning kopen in Gelderland een zorgeloze investering. Wij voorzien u van professionele begeleiding en verzorgen bovendien het volledige verhuurproces als u hiervoor kiest. 

Let op! Een aantal vakantiewoningen in Gelderland zijn direct leverbaar.

Wat zijn de mogelijkheden voor het gebruik van de woningen?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

 

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit verhuur.

 

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast netto rendement.

 

Ontdek de Gelderse streken

Gelderland is dé bestemming voor een actieve vakantie in de natuur. Bovendien bieden de parken waar onze recreatiewoningen te koop staan in Gelderland ook diverse voorzieningen. Landal De Vlinderhoeve beschikt onder andere over een zwembad met kinderbad, een horecagelegenheid, diverse sport- en spelvoorzieningen en animatie in het hoogseizoen. Bij de Lochemse Berg staat rust en natuur centraal en vindt u, behalve een aantal kleine speeltuinen, geen faciliteiten op het park.

In de directe omgeving van de vakantieparken zorgen talloze wandel- en fietspaden ervoor dat u en uw gasten de diverse landschappen kunnen ontdekken. Afgewisseld met een bezoek aan steden als Deventer of Zutphen staat dit garant voor een veelzijdige vakantie in Gelderland. Neem contact met ons op voor meer informatie over de aankoop van een recreatiewoning in Gelderland.

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 6 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Vakantiewoningen uit voorraad leverbaar
► Eigen gebruik, verhuur of een combinatie
► Jarenlange ervaring

 

Recreatiewoningen te koop in Gelderland

Ontdek onze gloednieuwe te koop aangeboden recreatiewoningen te koop in Gelderland met wellness opties.

Landal De Vlinderhoeve

De Lochemse Berg

Veelgestelde vragen

Waar in Gelderland koop ik een recreatiewoning van UwBuitenhuis?

Wanneer u een vakantiewoning koopt in Gelderland bij UwBuitenhuis heeft u keuze uit twee vakantieparken. Zo kunt u kiezen voor een woning bij Landal de Vlinderhoeve of Vakantiepark De Lochemse Berg.

Voor hoeveel personen kan ik een vakantiewoning kopen in Gelderland?

De recreatiewoningen die te koop zijn in Gelderland bij de parken van UwBuitenhuis zijn geschikt voor 4 tot zelfs 12 personen! Enkele woningen bij de Vlinderhoeve beschikken over wellness faciliteiten zoals een sauna en sunshower.

Heeft UwBuitenhuis vakantiewoningen te koop die geschikt zijn voor de verhuur?

Alle vakantiewoningen die te koop zijn bij UwBuitenhuis zijn geschikt om volledig of deels te verhuren. De verhuur wordt hierbij volledig verzorgd door de professionele verhuurorganisaties van Landal of UwBuitenhuis.