Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Over dit park

Over dit park

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken

Over Buitengoed De Vlinderhoeve

Landal de Vlinderhoeve is een uniek vakantiepark dat aansluit bij de bewezen succesformule van verhuurorganisatie Landal GreenParks. Rust, ruimte en natuur lopen als een ‘groene draad’ door het park: het zijn de redenen bij uitstek waarom gasten voor dit prachtige vernieuwde park kiezen. Het park bestaat uit verschillende typen lodges die variëren in grootte en uitrustingsniveau.

Passend ontwerp

De lodges zijn bewonersvriendelijk ontworpen met een moderne uitstraling. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De gekozen materialen passen goed bij de natuurlijke omgeving, met verduurzaamde houten delen, hoogwaardig stucwerk, gevels met een moderne uitstraling en grote glaspartijen die zorgen voor een prachtig panoramisch uitzicht. Kenmerkend is ook de duurzame en energiebewuste bouw.

Bos en water

De 120 luxueuze vakantiewoningen komen op ruime kavels te staan. Rondom de lodges worden de bestaande bomen zoveel mogelijk behouden. In het recreatiepark zijn recent twee imposante waterpartijen aangelegd waardoor het park een open en sfeervol karakter heeft gekregen. Omringd door deze prachtige natuur biedt Landal De Vlinderhoeve alles voor een ontspannen verblijf.

Plattegrond Vlinderhoeve