• Luxe recreatiewoningen
  • Gelegen midden in de natuur
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Recreatiewoning kopen in de Achterhoek

Wanneer u een recreatiewoning wilt kopen in de Achterhoek profiteert u van veel ruimte, rust én privacy. Daarnaast is een recreatiewoning kopen in de Achterhoek een slimme investering. UwBuitenhuis beschikt over twee vakantieparken waar u een luxe vakantiewoning kunt kopen in de Achterhoek. Midden in de Gelderse natuur kunt u een recreatiewoning kopen voor 2 tot 6 personen. Een recreatiewoning kopen in de Achterhoek is, behalve voor eigen gebruik, ook erg interessant voor de verhuur. Op deze manier investeert u in een vakantiewoning én ontvangt u een aantrekkelijk rendement. 

 
  • Bospark in Gorssel
  • 6% netto rendement in 5 jaar
  • Landal Greenparks
 
Bekijk dit vakantiepark
 
  • Gelegen in het hart van de Achterhoek
  • Rust, ruimte en privacy
  • Duurzaam en onderhoudsarme chalets
 
Bekijk dit vakantiepark

Vakantiewoning kopen in de Achterhoek

Een vakantiewoning kopen in de Achterhoek doet u bij Buitengoed de Vlinderhoeve of De Lochemse Berg. Beide vakantieparken beschikken over luxe recreatiewoningen geschikt voor maximaal 6 personen. Of u uw tweede huis enkel zelf wilt gebruiken of wilt verhuren; de keuze is volledig aan u. Bij volledige verhuur ontvangt u een aantrekkelijk en vast netto rendement over een periode van 5 jaar. De recreatiewoningen die te koop zijn in de Achterhoek bij Buitengoed de Vlinderhoeve bevinden zich op een ruime boskavel en liggen nabij een waterpartij. Daarnaast is Buitengoed de Vlinderhoeve in het beheer van Landal GreenParks, een van de meest succesvolle aanbieders van vakantieverblijven. Ook kunt u een vakantiewoning kopen in de Achterhoek bij De Lochemse Berg. De onderhoudsarme en duurzame chalets zijn prachtig gelegen in het hart van de Gelderse Achterhoek.

Wat zijn de mogelijkheden voor het gebruik van de woningen?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast netto rendement.

 

Vakantie in de Achterhoek

De Achterhoek is een zeer gevarieerd vakantiegebied en geliefd onder toeristen die van rust en ruimte houden. In de omgeving van de vakantieparken vindt u prachtige natuurgebieden, pittoreske dorpjes en gezellige steden. Wanneer u een recreatiewoning wilt kopen in de Achterhoek profiteert u niet alleen van de prachtige natuur, maar ook van de parkfaciliteiten. U kunt bij Buitengoed de Vlinderhoeve een duik nemen in het overdekte zwembad, een balletje slaan op de tennisbaan of een potje midgetgolfen. De Lochemse Berg beschikt enkel over een aantal speeltuintjes. Meer faciliteiten zult u hier ook niet vinden, aangezien De Lochemse Berg u in alle rust wil laten genieten van de natuur en omgeving.

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 2 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

 
Neem contact met ons op voor meer informatie

Het aanbod in de Achterhoek

Vlinderhoeve

De Lochemse Berg