• Keuze uit 6 vakantieparken
  • Unieke locaties
  • Investeren met rendement
  • Luxe recreatiewoningen in Nederland te koop

Recreatiewoning kopen in Nederland

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke investering en wilt u daarvoor een vakantiehuis kopen in Nederland? Dan bent u bij UwBuitenhuis aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod recreatiewoningen in Nederland die te koop staan op vakantieparken in Gelderland, Utrecht, Flevoland en Overijssel. Een recreatiewoning kopen in Nederland zorgt er niet alleen voor dat u altijd een heerlijk vakantieadres hebt, maar ook een waardevolle investering. U kiest er namelijk zelf voor of u uw recreatiewoning zelf gebruikt of (volledig) verhuurt. Wanneer u ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen in Nederland om te verhuren ontzorgt onze professionele verhuurorganisatie u volledig. Wij helpen u graag!

 

In welke provincie wilt u een recreatiewoning kopen?

Wat zijn de mogelijkheden voor het gebruik van de woningen?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast netto rendement.

Vakantiehuisje kopen in Nederland

Een recreatiewoning kopen in Nederland doet u bij UwBuitenhuis. Met een keuze uit maar liefst zes vakantieparken vindt u gegarandeerd uw ideale vakantiewoning of zomerhuisje. De recreatiewoningen variëren in grootte, prijsklasse en mate van comfort. Of u nu een vakantiehuis wilt kopen in Nederland voor 2 personen of voor 8 personen; u vindt het bij UwBuitenhuis. Ook vindt u bij UwBuitenhuis diverse investeringsmogelijkheden. Een vakantiewoning kopen in Nederland voor enkel recreatief eigen gebruik? Geen probleem! U viert vakantie wanneer het u uitkomt en u hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw tweede huis. Wilt u echter een aantrekkelijk rendement ontvangen met uw investering? Ook dat is mogelijk als u besluit de woning volledig te verhuren. Door professionele verhuurorganisaties als Landal GreenParks en BoekUwBuitenhuis zal u volledig worden ontzorgd. Deze partijen verzorgen het gehele verhuurproces van uw gekochte vakantiehuis.

 

Omgeving van uw recreatiewoning

Wilt u een vakantiehuis kopen in Nederland aan het water? Waterparc Veluwemeer biedt vakantiehuizen aan de oever van het Veluwemeer en Landal Sallandse Heuvelrug heeft woningen aan een zwemvijver. Ideaal om uw eigen vakantie door te brengen maar ook zeker een geliefde plek voor toeristen, mocht u uw recreatiewoning (volledig) willen verhuren. Liever een vakantiehuis kopen in Nederland midden in de natuur? Buitengoed De Vlinderhoeve en De Lochemse Berg zijn te vinden in de prachtige Achterhoek en Bospark Markelo in het altijd gezellige Twente. U maakt hier prachtige wandelingen en fietstochten en een bezoek aan een pittoresk dorpje kan ook zeker niet ontbreken.

Wilt u meer weten over een recreatiewoning kopen in Nederland en de verhuur hiervan? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek of vraag een brochure aan.

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 6 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

 
 

Landal Sallandse Heuvelrug

De Vlinderhoeve

Waterparc Veluwemeer

't Schuttenbelt

De Lochemse Berg

Waarom zou ik een recreatiewoning kopen in Nederland?

Een recreatiewoning kopen in Nederland doet u bij UwBuitenhuis omdat het een investering is dat doorgaans meer rendement oplevert dan wanneer u uw spaargeld op de bank laat staan. Een investering in recreatief vastgoed, met uitstekend rendement, is dé reden om een recreatiewoning te kopen in Nederland.

Waar kan ik een recreatiewoning kopen in Nederland?

Bij UwBuitenhuis heeft u de keuze uit 6 vakantieparken om een recreatiewoning kopen in Nederland. Deze parken hebben ieder hun eigen charme en zijn te vinden in de provincies Gelderland, Utrecht, Flevoland en Overijssel.

 Wat zijn de voordelen van een recreatiewoning kopen in Nederland?

Naast dat een recreatiewoning kopen rendement oplevert kunt u uw recreatiewoning ook verhuren voor een extra gunstig rendement. Wanneer u ervoor kiest uw recreatiewoning te verhuren ontzorgen wij u volledig. Natuurlijk kunt u ook een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik. Zo geniet u op ieder gewenst moment van een welverdiende vakantie en kunt u gebruik maken van de vele parkfaciliteiten.

Wat heeft de omgeving van mijn recreatiewoning te bieden?

De 6 vakantieparken bevinden zich elk op een unieke locatie met een mooie omgeving. U vindt onze vakantieparken aan het Veluwemeer, in de Achterhoek en Twente of vlak bij een grote stad. Hier vindt u te allen tijde mooie wandel- en fietsroutes, leuke steden om te ontdekken of een watersport om te beoefenen.