1. Keuze uit 6 vakantieparken
  2. Unieke locaties
  3. Investeren met rendement

Recreatiewoning kopen in Nederland

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke investering en wilt u daarvoor een vakantiehuis kopen in Nederland? Dan bent u bij UwBuitenhuis aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod recreatiewoningen die te koop staan op vakantieparken in Gelderland, Utrecht, Flevoland en Overijssel. Een recreatiewoning kopen in Nederland zorgt er niet alleen voor dat u altijd een heerlijk vakantieadres hebt, maar ook een waardevolle investering. U kiest er namelijk zelf voor of u uw recreatiewoning zelf gebruikt of (volledig) verhuurt. Wanneer u ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen in Nederland om te verhuren ontzorgen wij u volledig. Onze professionele verhuurorganisatie helpt u graag. 

Bekijk ons aanbod
 

In welke provincie wilt u een recreatiewoning kopen?

Wat zijn de mogelijkheden voor het gebruik van de woningen?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast netto rendement.

Vakantiehuisje kopen in Nederland

Een recreatiewoning kopen in Nederland doet u bij UwBuitenhuis. Met een keuze uit maar liefst zes vakantieparken vindt u gegarandeerd uw ideale vakantiehuis. De recreatiewoningen variëren in grootte, prijsklasse en mate van comfort. Of u nu een vakantiehuis wilt kopen in Nederland voor 2 personen of voor 6 personen; u vindt het bij UwBuitenhuis. Ook vindt u bij UwBuitenhuis diverse investeringsmogelijkheden. Een vakantiewoning kopen in Nederland voor enkel recreatief eigen gebruik? Geen probleem! U viert vakantie wanneer het u uitkomt en u hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw tweede huis. Wilt u echter een aantrekkelijk rendement ontvangen met uw investering? Ook dat is mogelijk als u besluit de woning volledig te verhuren. Door professionele verhuurorganisaties als Landal GreenParks en BoekUwBuitenhuis zal u volledig worden ontzorgd. Deze partijen verzorgen het gehele verhuurproces van uw gekochte vakantiehuis.

 

Omgeving van uw recreatiewoning

Wilt u een vakantiehuis kopen in Nederland aan het water? Waterparc Veluwemeer biedt vakantiehuizen aan de oever van het Veluwemeer. Ideaal om uw eigen vakantie door te brengen maar ook zeker een geliefde plek voor toeristen, mocht u uw recreatiewoning (volledig) willen verhuren. Liever een vakantiehuis kopen in Nederland midden in de natuur? Buitengoed De Vlinderhoeve en De Lochemse Berg zijn te vinden in de prachtige Achterhoek en Vakantiepark Hessenheem in het altijd gezellige Twente. U maakt hier prachtige wandelingen en fietstochten en een bezoek aan een pittoresk dorpje kan ook zeker niet ontbreken. Of wilt u een vakantiehuisje kopen in Nederland vlak bij een grote stad? Dan is De Amerongse Berg een geschikte keuze voor u. U bevindt zich namelijk dicht bij Arnhem en Amersfoort. 

Wilt u meer weten over een recreatiewoning kopen in Nederland en de verhuur hiervan? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek of vraag een brochure aan.

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 6 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

 
Neem contact met ons op
 

Waterparc Veluwemeer

Vakantiepark Hessenheem

De Amerongse Berg

't Schuttenbelt

De Vlinderhoeve

De Lochemse Berg