Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Vakantiewoning kopen
Recreatiewoning kopen Nederland
Recreatiewoning kopen
Recreatiewoning kopen Nederland

Recreatiewoningen te koop op toplocaties

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Keuze uit 4 vakantieparken
  • Unieke locaties
  • Investeren met rendement
  • Luxe recreatiewoningen in Nederland te koop

Vakantiewoning kopen in Nederland

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke investering en wilt u daarvoor een vakantiewoning kopen in Nederland? Dan bent u bij UwBuitenhuis aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod recreatiewoningen in Nederland die te koop staan op diverse vakantieparken in Gelderland en Overijssel. Onze vakantiewoningen liggen aan het water, de bosrand of nabij schitterende natuur.

Een recreatiewoning kopen in Nederland zorgt er niet alleen voor dat u altijd een heerlijk vakantieadres hebt, maar ook een waardevolle investering. U kiest er namelijk zelf voor of u uw recreatiewoning zelf gebruikt of (volledig) verhuurt. Wanneer u ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen bij UwBuitenhuis heeft u een ruime keuze uit nieuwbouw recreatiewoningenoccassions en direct opleverbare woningen.

In welke provincie wilt u een recreatiewoning kopen?

Een betrouwbare partner bij de aankoop van een vakantiewoning

Met meer dan 10 jaar ervaring in de exploitatie, verhuur en verkoop van luxe en eigentijdse vakantiewoningen is UwBuitenhuis een ervaren en betrouwbare speler in vakantieland geworden. De professionaliteit van de verhuurorganisaties streeft voor een aangenaam rendement op uw investering. 

Ook de diversiteit van de parken draagt bij aan de identiteit van onze organisatie. Zo zijn de vakantieparken gelegen nabij het water, een Nationaal Park of een natuurgebied. Met oog voor detail laten we onze woningen in harmonie opgaan met de omliggende natuur. Een vakantiehuis kopen in Nederland bij UwBuitenhuis is gegarandeerd genieten van de natuur!

 

Uitgelichte recreatiewoningen:

Vakantiehuisje kopen in Nederland

Een recreatiewoning kopen in Nederland doet u bij UwBuitenhuis. Met een keuze uit maar liefst zes vakantieparken vindt u gegarandeerd uw ideale vakantiewoning of zomerhuisje. De recreatiewoningen variëren in grootte, prijsklasse en mate van comfort. Zo koopt u een vakantiebungalow voor 8 personen of een knus chalet voor 2 personen. 

Ook vindt u bij UwBuitenhuis diverse investeringsmogelijkheden. Een vakantiewoning kopen in Nederland voor enkel recreatief eigen gebruik? Geen probleem! U viert vakantie wanneer het u uitkomt en u hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw tweede huis. Wilt u echter een aantrekkelijk rendement ontvangen met uw investering? Ook dat is mogelijk als u besluit de woning volledig te verhuren. Door professionele verhuurorganisaties als Landal GreenParks en BoekUwBuitenhuis zal u volledig worden ontzorgd. Deze partijen verzorgen het gehele verhuurproces van uw gekochte vakantiehuis.

Meer weten over onze organisatie en gebruiksvormen?

Wat zijn de mogelijkheden voor het gebruik van de woningen?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast nettorendement.

Omgeving van uw recreatiewoning

Bij UwBuitenhuis kunt u een vakantiehuis in Nederland kopen aan het water of midden in de natuur? Buitengoed De Vlinderhoeve en De Lochemse Berg met schitterende waterpartijen zijn te vinden in de prachtige Achterhoek en Bospark Markelo en 't Schuttenbelt in het altijd gezellige Twente. U maakt hier prachtige wandelingen en fietstochten en een bezoek aan een pittoresk dorpje kan ook zeker niet ontbreken.

Wilt u meer weten over een recreatiewoning kopen in Nederland en de verhuur hiervan? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek of vraag een brochure aan.

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 4 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

 

Verkoopdagen
Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden in een vakantiewoning?

Op al onze vakantieparken worden regelmatig Verkoopdagen georganiseerd. Verken het park, bekijk modelwoningen en verkrijg informatie van onze verkoopadviseurs.
Plan mijn bezoek
 

Objecten

Waarom zou ik een recreatiewoning kopen in Nederland?

Een recreatiewoning kopen in Nederland doet u bij UwBuitenhuis omdat het een investering is dat doorgaans meer rendement oplevert dan wanneer u uw spaargeld op de bank laat staan. Een investering in recreatief vastgoed, met uitstekend rendement, is dé reden om een recreatiewoning te kopen in Nederland.

Waar kan ik een recreatiewoning kopen in Nederland?

Bij UwBuitenhuis heeft u de keuze uit 4 vakantieparken om een recreatiewoning kopen in Nederland. Deze parken hebben ieder hun eigen charme en zijn te vinden in de provincies Gelderland en Overijssel.

 Wat zijn de voordelen van een recreatiewoning kopen in Nederland?

Naast dat een recreatiewoning kopen rendement oplevert kunt u uw recreatiewoning ook verhuren voor een extra gunstig rendement. Wanneer u ervoor kiest uw recreatiewoning te verhuren ontzorgen wij u volledig. Natuurlijk kunt u ook een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik. Zo geniet u op ieder gewenst moment van een welverdiende vakantie en kunt u gebruik maken van de vele parkfaciliteiten.

Wat heeft de omgeving van mijn recreatiewoning te bieden?

De 4 vakantieparken bevinden zich elk op een unieke locatie met een mooie omgeving. U vindt onze vakantieparken in de Achterhoek en Twente of vlak bij een grote stad. Hier vindt u te allen tijde mooie wandel- en fietsroutes, leuke steden om te ontdekken of een watersport om te beoefenen.