Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis - Beleggen in recreatiewoningen
Rendement

Rendement op Bospark Markelo

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
 • Altijd volledige controle
 • Beleggen tegen aantrekkelijk rendement
 • Verschillende investeringsmogelijkheden

Ervaar uitstekend rendement op Bospark Markelo

Bospark Markelo (voorheen Vakantiepark Hessenheem) is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning kunt u deze zorgeloos laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie BoekUwBuitenhuis.nl. Zo kunt u profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. Een aantal recreatiewoningen wordt zelfs te koop aangeboden met een gegarandeerd nettorendement van 6% per jaar (exclusief BTW, gedurende 10 jaar). Aan u de keuze of u voor een vast of variabel rendement gaat.

Bospark Markelo biedt u verschillende investeringsmogelijkheden:

 • Recreatief eigen gebruik
 • Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik
 • Volledige verhuur

Wat deze keuzes inhouden leest u op de pagina beleggersinformatie.

De voordelen van onze professionele verhuurorganisatie

BoekUwBuitenhuis.nl is met jarenlange ervaring dé verhuurspecialist voor uw vakantiewoning. Dit komt mede doordat zij gebruik maken van Booking Experts, het alles-in-1-reserveringssysteem voor de recreatie, dit biedt u als huiseigenaar diverse voordelen:

1. Versterking van diverse partners

Uw vakantiewoning wordt onder de aandacht gebracht bij verschillende partners van UwBuitenhuis. Hierdoor wordt u door meerdere partijen vertegenwoordigd en bent u niet afhankelijk van één partij, waardoor u onbezorgd kunt rekenen op een interessant rendement. Hiermee bereiken wij een hogere bezettingsgraad en dit draagt bij aan uw rendement op uw belegging bij Bospark Markelo.

Uw recreatiewoning is zichtbaar op:

2. Marketingbureau met expertise

Door de inzet van Booking Boosters is uw woning niet enkel zichtbaar op de platformen van diverse touroperators, maar worden er ook directe boekingen gegenereert. Ook zet Booking Boosters, marketingbureau gespecialiseerd in de recreatiebranche, zich in om de online zichtbaarheid van uw vakantiewoning te vergroten. De jarenlange ervaring in de recreatiebranche levert u een optimaal rendement op. Booking Boosters realiseert deze online marketing middels de volgende kanalen:

  Website & Zoekmachine

  Een gebruiksvriendelijke website en SEO werkzaamheden voor een zo hoog mogelijke positie in Google.

  Google & Social Ads

  Altijd zichtbaar met advertenties op gericht zoektermen, themacampagnes en beeldmateriaal in Google, Facebook en Instagram.

  Affiliate Marketing

  Zichtbaar zijn bij interessante partijen die de parken van UwBuitenhuis promoten.

3. Zorgeloos verhuren en altijd de controle

Onze verhuurorganisatie zorgt ervoor dat uw vakantiewoning in goede handen is en de gewenste huuropbrengsten genereert. Daarnaast heeft u altijd inzicht en controle via uw persoonlijke account over uw eigen vakantiewoning, zo zijn wij volledig transparant. UwBuitenhuis blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor alles omtrent uw investering en ontzorgt u maximaal.

 
 • Reserveringen gemakkelijk inzien
 • Facturen snel en efficiënt inzien
 • Beoordelingen overzichtelijk inzien

Nieuwsgierig naar Bospark Markelo?

Kom eens langs tijdens één van de Verkoopdag dagen en overtuig uzelf! Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in. Graag tot ziens op Bospark Markelo!