• Beheerd door Landal GreenParks
  • Luxe recreatiewoningen
  • Investeren met rendement

Landal huisje kopen

Denkt u erover om een Landal vakantiehuis te kopen? Goede keuze! Landal GreenParks is al vele jaren een toonaangevende organisatie op het gebied van het aanbieden, managen en verhuren van recreatiewoningen. Bij UwBuitenhuis kunt u een Landal huisje kopen op drie verschillende parken: Landal de Vlinderhoeve, Landal Sallandse Heuvelrug en Waterparc Veluwemeer. Deze parken beschikken over een uitgebreid aanbod recreatiewoningen. Wanneer u een Landal huisje koopt geniet u in alle rust van uw investering. Ook kiest u er zelf voor of u uw Landal huisje zelf wilt gebruiken of (volledig) wilt verhuren. Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiewoning te verhuren profiteert u van een aantrekkelijk rendement.

De vakantieparken van Landal GreenParks

Landal huis kopen

Een Landal vakantiehuis kopen als belegging is een interessante investering van uw spaargeld. U kunt ervoor kiezen om uw Landal vakantiehuis zelf te gebruiken of te verhuren. Wanneer u een Landal huisje koopt om te verhuren, dan ontvangt u een aantrekkelijk vast rendement. En dankzij de professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks zal u volledig worden ontzorgd; zij nemen namelijk het beheer, onderhoud en de verhuur op zich. Een Landal huisje kopen doet u bij UwBuitenhuis voor 2 tot 6 personen. De vakantiewoningen variëren in prijs- en comfort klasse. 

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 3 vakantieparken

► Professioneel beheer door Landal GreenParks

► Eigen gebruik of verhuur

► Jarenlange ervaring

Vakantiehuis kopen van Landal

Een vakantiewoning kopen van Landal doet u bij UwBuitenhuis in Gelderland, Overijssel of Flevoland. Verschillende gebieden met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Een ding is zeker; alle gebieden zijn zeer geliefd bij toeristen. En dat komt natuurlijk uitstekend van pas wanneer u ervoor kiest om te investeren in een vakantiewoning en om deze te verhuren. Ontdek de omgeving van uw Landal huisje en geniet van de prachtige natuur.. Of bezoek een pittoresk dorpje in de buurt. Ook kunt u, wanneer u een vakantiewoning koopt van Landal, gebruik maken van de parkfaciliteiten. Ontspan in het zwembad, sla een balletje op de tennisbaan of geniet van een lekkere gerecht in een van de horecagelegenheden.

 

Landal Sallandse Heuvelrug

Vlinderhoeve

Waterparc Veluwemeer