Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Landal huisje kopen

Landal huisje kopen

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Beheerd door Landal GreenParks
  • Luxe recreatiewoningen
  • Investeren met rendement

Landal huisje kopen

Denkt u erover om een Landal vakantiehuis te kopen? Goede keuze! Landal GreenParks is al vele jaren een toonaangevende organisatie op het gebied van het aanbieden, managen en verhuren van recreatiewoningen. Bij UwBuitenhuis kunt u een Landal huisje kopen op één park: Landal de Vlinderhoeve. Dit park beschikt over een uitgebreid aanbod recreatiewoningen. Wanneer u een Landal huisje koopt geniet u in alle rust van uw investering. Ook kiest u er zelf voor of u uw Landal huisje zelf wilt gebruiken of (volledig) wilt verhuren. Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiewoning te verhuren profiteert u van een aantrekkelijk rendement.

Ontdek ons vakantiepark van Landal GreenParks

Landal huis kopen

Een Landal vakantiehuis kopen als belegging is een interessante investering van uw spaargeld. U kunt ervoor kiezen om uw Landal vakantiehuis zelf te gebruiken of te verhuren. Wanneer u een Landal huisje koopt om te verhuren, dan ontvangt u een aantrekkelijk vast rendement. En dankzij de professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks zal u volledig worden ontzorgd; zij nemen namelijk het beheer, onderhoud en de verhuur op zich. Een Landal huisje kopen doet u bij UwBuitenhuis voor 2 tot 6 personen. De vakantiewoningen variëren in prijs- en comfort klasse. 

Waarom UwBuitenhuis?

► Aantrekkelijk rendement bij verhuur

► Professioneel beheer door Landal GreenParks

► Eigen gebruik of verhuur

► Jarenlange ervaring

Vakantiehuis kopen van Landal

Een vakantiewoning kopen van Landal doet u bij UwBuitenhuis in Gelderland. Verschillende gebieden met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Een ding is zeker; alle gebieden zijn zeer geliefd bij toeristen. En dat komt natuurlijk uitstekend van pas wanneer u ervoor kiest om te investeren in een vakantiewoning en om deze te verhuren. Ontdek de omgeving van uw Landal huisje en geniet van de prachtige natuur. Of bezoek een pittoresk dorpje in de buurt. Ook kunt u, wanneer u een vakantiewoning koopt van Landal, gebruik maken van de parkfaciliteiten. Ontspan in het zwembad, sla een balletje op de tennisbaan of geniet van een lekker gerecht in een van de horecagelegenheden.

Vlinderhoeve