AFM
Vraag de brochure aan

Contact

Zorgeloos investeren en recreëren

Luxe recreatiewoningen op prachtig bospark in Gorssel

Met gepaste trots presenteren wij u Landal De Vlinderhoeve. Een prachtig gelegen vakantiepark in het buitengebied van het mooie en levendige plaatsje Gorssel (gemeente Lochem). In de nabijheid vindt u natuurschoon en gezellige hanzesteden als Deventer en Zutphen. Het terrein is enige tijd geleden door ons aangekocht en wordt momenteel herontwikkeld en uitgebreid. Op ruime boskavels en rondom een grote waterpartij zijn in de eerste fase 60 nieuwe luxueuze, gelijkvloerse lodges gerealiseerd. De bouw van fase 2 is inmiddels gestart. Zoals u van ons gewend bent is er keuze uit verschillende typen woningen en uitrustingsniveaus en worden de huizen standaard voorzien van een mooie inbouwkeuken, luxe sanitair en stoffering.

Uw recreatiewoning op Buitengoed De Vlinderhoeve kunt u op verschillende manieren gebruiken. Voor eigen gebruik als tweede woning of voor verhuur met een gegarandeerd netto rendement van 6% gedurende 5 jaar. Uiteraard is ook een combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk. Besluit u om de woning uitsluitend te gebruiken als belegging dan verzorgt Landal GreenParks de verhuur. Dat betekent dat deze gerenommeerde organisatie samen met Buitengoed De Vlinderhoeve u alle zorgen uit handen neemt. Zaken als verhuur, beheer en onderhoud, worden professioneel en met verstand van zaken voor u geregeld. De woningen zijn te koop vanaf € 149.000,- v.o.n. inclusief grond, exclusief BTW. Graag tot ziens op De Vlinderhoeve!

 

Landal De Vlinderhoeve op TV!

Vorig seizoen kon u vanuit uw luie stoel kijken hoe het ervoor staat met de ontwikkelingen op Landal De Vlinderhoeve in Gorssel. Toen werd dit park namelijk in een nieuw item gepresenteerd in Business Class op RTL7. De uitzending geeft een goede impressie van het park, de omgeving en de luxe vakantiehuizen die wij hier te koop aanbieden. Deze uitzending kunt u hier terugkijken.

 

Jaarplaatsen camping

 

Buitengoed De Vlinderhoeve heeft momenteel geen beschikbare jaarplaatsen.

Wilt u graag een jaarplaats overnemen van één van onze bestaande jaargasten? Neemt u dan eerst contact op met ons. U kunt namelijk alleen het kampeermiddel overnemen maar niet de plaats op het terrein. Buitengoed De Vlinderhoeve neemt momenteel geen nieuwe jaargasten aan.

Vraag de brochure aan
Open huis
Alleen op afspraak

Over dit park

Groene draad

Landal de Vlinderhoeve is een uniek vakantiepark dat aansluit bij de bewezen succesformule van verhuurorganisatie Landal GreenParks. Rust, ruimte en natuur lopen als een ‘groene draad’ door het park: het zijn de redenen bij uitstek waarom gasten voor dit prachtige vernieuwde park kiezen. Het park bestaat uit verschillende typen lodges die variëren in grootte en uitrustingsniveau.

Passend ontwerp

De lodges zijn bewonersvriendelijk ontworpen met een moderne uitstraling. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De gekozen materialen passen goed bij de natuurlijke omgeving, met verduurzaamde houten delen, hoogwaardig stucwerk, gevels met een moderne uitstraling en grote glaspartijen die zorgen voor een prachtig panoramisch uitzicht. Kenmerkend is ook de duurzame en energiebewuste bouw.

Bos en water

De 120 luxueuze vakantiewoningen komen op ruime kavels te staan. Rondom de lodges worden de bestaande bomen zoveel mogelijk behouden. In het recreatiepark zijn recent twee imposante waterpartijen aangelegd waardoor het park een open en sfeervol karakter heeft gekregen. Omringd door deze prachtige natuur biedt Landal De Vlinderhoeve alles voor een ontspannen verblijf.

Is dit park niet wat u zoekt? Kijk dan eens bij onze andere vakantieparken of klik op woningaanbod waar u direct kunt selecteren op ligging en prijsklasse!

Bekijk Landal De Vlinderhoeve in 360°

Rendement

Genieten zo vaak en wanneer u maar wilt

Buitengoed de Vlinderhoeve biedt dé buitenkans om te ontspannen. Lekker op het vakantiepark blijven of het park als uitvalbasis nemen voor mooie fiets- en wandeltochten. Als eigenaar van een luxe lodge geniet u ervan zo vaak en wanneer u maar wilt. De rest van het jaar kan uw recreatievilla verhuurd worden voor een mooi rendement.

Verhuur

De verhuur van De Vlinderhoeve is uitbesteed aan Landal GreenParks. Deze organisatie verhuurt alleen vakantiehuizen op de allerbeste locaties en besteedt zeer veel aandacht aan de klanttevredenheid van haar gasten. Wij zijn er trots op dat deze organisatie haar naam aan dit project heeft verbonden.

In de praktijk werkt het zo dat u met de verhuurorganisatie een verhuurovereenkomst sluit. Het beheer wordt uitgevoerd door Buitengoed de Vlinderhoeve waarmee u als eigenaar volledig wordt ontzorgd.

Verschillende gebruiksmogelijkheden

Met de koop van een lodge op Landale Vlinderhoeve investeert u in levenskwaliteit met een gezond financieel rendement. Vakanties in eigen land zijn populair en onderzoeken, statistieken en trendwatching wijzen uit dat deze tendens blijvend is. Datzelfde geldt voor de vraag naar aantrekkelijke kwalitatief hoogwaardige accommodaties met alle voorzieningen binnen handbereik.

U kunt uw Lodge voor verschillende doeleinden aanwenden, te weten voor:
Recreatief eigen gebruik
Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik
Volledige verhuur
Wat deze keuzes inhouden leest u op de pagina Beleggersinformatie.

Buitengoed De Vlinderhoeve is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning kunt u deze zorgeloos laten verhuren door Landal GreenParks. Zo kunt u profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. Een aantal recreatiewoningen wordt in geval van volledige verhuur zelfs te koop aangeboden met een gegarandeerd netto rendement van 6% gedurende 5 jaar. Aan u de keuze of u voor een vast of variabel rendement gaat.

Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in. Graag tot ziens bij Buitengoed De Vlinderhoeve!

Afdrukken

Faciliteiten

Binnenkort wordt er met de voorbereidingen gestart voor de realisatie van het NIEUWE centrumgebouw dat het stralende middelpunt zal gaan vormen van Landal De Vlinderhoeve. De architectuur van het gebouw zal worden geïnspireerd op de landelijke omgeving. Hier kunnen vakantiegasten straks genieten van de volgende voorzieningen:
receptie | parkshop | horeca | koffiecorner | overdekt zwembad | kinderbad

Verder zijn op het park de volgende faciliteiten aanwezig:
tennisbaan | diverse speelvoorzieningen | midgetgolf | animatieprogramma in de zomervakantie

Omgeving

Landal De Vlinderhoeve is een waar stukje natuurschoon in een van de mooiste delen van het land. Waarom? Omdat het in een streek ligt waar de natuurlijke beslotenheid geen plaats hoeft te maken voor industrie. Er zijn in deze omgeving dan ook een aantal bijzondere plaatsen te bezoeken, waaronder: Gorssel, Lochem, Bronckhorst, Zutphen en Deventer. Iedere plek heeft wel iets in huis: musea, natuur, marktjes of bijvoorbeeld de mogelijkheid om te winkelen. Tevens vindt u in de directe omgeving maar liefst zes fraaie landgoederen die geregistreerd staan als rijksmonument.

Gemeente Lochem

Lochem is een groene gemeente, uitbundig natuurlijk en glooiend. Het landschap laat fraaie perken zien met interessante doorkijken en een mooi lijnenspel. Imposante bomenrijen, zacht kronkelende beken, krachtig grasland, in de verte opdoemende landhuizen. Dat is het landschap van de gemeente Lochem. Bewegen is vanzelfsprekend en voor iedereen: klootschieten, skeeleren, mountainbiken, wandelen, fietsen, hardlopen, paardrijden, golfen, jeux de boules, ballonvaren, karten, zwemmen, kanovaren, vissen, tennissen, boerenklompgolf. In Lochem hoeft u zeker niet stil te zitten.

Historisch centrum

De stad Lochem heeft een gezellig historisch centrum met leuke winkels, tal van horecagelegenheden en leuke terrasjes. In de binnenstad kunt u gratis parkeren en wifi gebruiken.

Oude monumenten

Lochem heeft veel oude panden. Een gedeelte hiervan is aangewezen als monument. Soms als rijksmonument, zoals bijvoorbeeld Landgoed De Heest of huis Verwolde, maar vaak als gemeentelijk monument. Denk bijvoorbeeld aan het oude postkantoor op de Markt in het centrum van Lochem of aan een groot aantal boerderijen in het buitengebied.

Attracties in de omgeving

Zo kunt u bijvoorbeeld lekker wandelen door het Natuurmuseum die een van de grootste collecties aan Europese diersoorten en meer dan 1.000 dieren laat zien. Museum MORE in Gorssel is het grootste museum in Nederland voor Nederlands Modern Realisme. Zeker een bezoekje waard. Of wilt u liever een dagje lekker ontspannen? Dan is Thermen Bussloo misschien wel wat voor u. Dit is een van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland. Maar ook een dagje zwemmen, een avondje schouwburg of karten behoort tot de mogelijkheden. En natuurlijk lekker lunchen of dineren bij restaurant Loetje in het centrum van Gorssel.