Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Over de Amerongse Berg

Over dit park

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken

Over Landal De Amerongse Berg

Recreatiepark De Amerongse Berg is een uniek project waar 87 luxe buitenhuizen op ruime boskavels en aan het water gerealiseerd worden. Rust, ruimte en natuur lopen als een ‘groene draad’ door het park. Er worden verschillende typen vakantiewoningen gerealiseerd die variëren in grootte en uitrustingsniveau. Volg de ontwikkeling van De Amerongse Berg op de pagina Volg de bouw.

Stijlvol verpakt comfort

De recreatievilla’s zijn bewonersvriendelijk ontworpen met een moderne uitstraling. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De gekozen materialen passen goed bij de natuurlijke omgeving, met verduurzaamde houten delen, hoogwaardig stucwerk, gevels met een zinken uitstraling en grote glaspartijen die zorgen voor een prachtig panoramisch uitzicht. Kenmerkend is ook de duurzame en energiebewuste bouw.

Landal GreenParks

Landal GreenParks is een begrip. De parken staan garant voor rust, ruimte en natuur. En daarmee is Landal binnen en buiten Nederland een van de meest succesvolle aanbieders van vakantieverblijven. Als eigenaar van een luxe buitenhuis op De Amerongse Berg geniet u in alle rust van uw investering. Benieuwd hoe de buitenhuizen gepresenteerd worden door Landal GreenParks? Klik dan hier om naar de website te gaan.