Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Zorgeloos investeren en recreëren
Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken

De Amerongse Berg

  • Gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug
  • Landal GreenParks
  • Luxe huizen aan het water

Investeren en recreëren op de Utrechtse Heuvelrug

In de bossen van Overberg, een klein en gemoedelijk dorp op korte afstand van Veenendaal, hebben wij Recreatiepark De Amerongse Berg gerealiseerd. De locatie van dit park is met zorg gekozen. Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug is immers een recreatieve trekpleister van de buitencategorie. Inmiddels is het park door de samenwerking met Landal GreenParks een groot succes bij vakantiegasten uit alle windstreken. Alle woningen zijn inmiddels verkocht en daarmee is de rol van UwBuitenhuis met trots vervuld.

Wilt u ook een recreatiewoning kopen op één van de mooiste locaties van Nederland? Een vakantiehuis waarbij u profiteert van een aantrekkelijk rendement en waar u zelf zo nu en dan ook kunt genieten van rust, luxe en natuur? Bekijk dan snel ons actuele woningaanbod.

Rust, ruimte en natuur

Op ons park worden 87 luxe buitenhuizen op ruime boskavels aan het water gerealiseerd. Rust, ruimte en natuur lopen als een 'groene draad' door het park.

Stijlvol verpakt comfort

De recreatiewoningen zijn bewonersvriendelijk ontworpen en hebben een moderne uitstraling. De gekozen materialen passen goed bij de natuurrijke omgeving.

Landal GreenParks

Landal GreenParks is in binnen- en buitenland een van de meest succesvolle aanbieders van vakantieverblijven. Geniet in alle rust van uw investering bij de Amerongse Berg!

Bekijk onze woningen

UITVERKOCHT. Op dit moment zijn alle beschikbare woningen verkocht.