Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

De Amerongse Berg

De Amerongse Berg

  1. Gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug
  2. Landal GreenParks
  3. Luxe huizen aan het water
 
 

Investeren en recreëren op de Utrechtse Heuvelrug

In de bossen van Overberg, een klein en gemoedelijk dorp op korte afstand van Veenendaal, wordt Recreatiepark De Amerongse Berg gerealiseerd. De locatie van dit nieuwe park is met zorg gekozen. Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug is een recreatieve trekpleister van de buitencategorie. Nederland heeft het natuurschoon in eigen land ontdekt en dat blijkt duidelijk uit de hoge bezoekcijfers. Door een recreatiewoning te kopen op de Utrechtse Heuvelrug bij De Amerongse Berg kunt u van deze populariteit profiteren. Op de Amerongse Berg kunt u al een recreatiewoning kopen vanaf € 244.000,- vrij op naam, exclusief BTW.

Kom deze woningen bekijken tijdens de Open Huis dagen of vraag direct meer informatie aan!

 
Bekijk ons aanbod
 

Rust, ruimte en natuur

Op ons park worden 87 luxe buitenhuizen op ruime boskavels aan het water gerealiseerd. Rust, ruimte en natuur lopen als een 'groene draad' door het park.

 

Stijlvol verpakt comfort

De recreatiewoningen zijn bewonersvriendelijk ontworpen en hebben een moderne uitstraling. De gekozen materialen passen goed bij de natuurrijke omgeving.

 

Landal GreenParks

Landal GreenParks is in binnen- en buitenland een van de meest succesvolle aanbieders van vakantieverblijven. Geniet in alle rust van uw investering bij de Amerongse Berg!

 

Bekijk onze woningen

Unieke actie voor de allerlaatste woningen op De Amerongse Berg

De allerlaatste beschikbare woningen worden tegen scherpe prijzen in een Extra Luxe uitvoering opgeleverd! De buitenhuizen van het type Extra Luxe zijn voorzien van de volgende extra’s:

  • Jacuzzi met buitendouche of stoomdouche cabine
  • Luxe sauna
  • Fraaie gashaard
  • Extra luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur, een Quooker en een composiet aanrechtblad
  • Mooi sanitair met dubbele wastafel en drain
  • Luxe boxspringbedden van hotelkwaliteit

De Extra Luxe bungalows zijn al te koop vanaf € 259.000,- vrij op naam, inclusief grond, exclusief BTW. Daarnaast kunt u profiteren van een aantrekkelijk rendement bij verhuur! Wacht niet te lang als u een vakantiewoning op de Utrechtse Heuvelrug wilt kopen bij Landal de Amerongse Berg! Bel direct voor meer informatie of een afspraak. Onze verkoop adviseur Bram van Arkel is bereikbaar op telefoonnummer (06) 46 22 07 51.