Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Investeren met hoog rendement

Investering met hoog rendement

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Investeren met een aantrekkelijk rendement
  • Kopen voor eigen gebruik en/of verhuur
  • Keuze uit 4 vakantieparken

Investeren in een vakantiewoning

Wanneer u van plan bent uw kapitaal te beleggen, is een investering in een vakantiehuis een zeer goede optie. UwBuitenhuis biedt u de mogelijkheid om veilig en zorgeloos te investeren in een vakantiewoning. Wanneer u deze investering maakt kunt u er voor kiezen om de vakantiewoning zelf te gebruiken of (volledig) te verhuren. Dankzij onze professionele verhuurorganisaties als BoekUwBuitenhuis en Landal GreenParks ontvangt u gegarandeerd een aantrekkelijk rendement op uw vakantiewoning. Onze verhuurorganisaties hebben op het gebied van zowel vastgoed als toeristisch management voldoende kennis zodat u alles uit handen kunt geven. 

Rendement op een vakantiewoning

Wij begrijpen als geen ander dat u graag een aantrekkelijk rendement op uw vakantiewoning wilt ontvangen. Goed om dan te weten: een aantal woningen worden aangeboden met een gegarandeerd nettorendement van 6% per jaar (exclusief BTW, gedurende 5 jaar). Investeren in een nieuwbouw vakantiehuis is bij UwBuitenhuis mogelijk op diverse vakantieparken. U heeft namelijk de keuze uit maar liefst 4 vakantieparken, gelegen in Gelderland en Overijssel. De vakantiehuizen variëren in prijsklasse en comfort niveau. Dankzij de filters in de zoek & boek vindt u hét perfecte vakantiehuis om te verhuren met rendement of voor recreatief eigen gebruik.

Wat zijn de investeringsmogelijkheden voor het gebruik van de woningen?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit de verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast nettorendement.

Ontdek de parken van UwBuitenhuis

Op de vakantieparken van UwBuitenhuis kunt u investeren in een vakantiehuis. De vakantieparken hebben stuk voor stuk een prachtige ligging en beschikken over diverse vakantiewoningen. Wilt u rendement op een vakantiehuis ontvangen dat gelegen is aan het water? Kijk dan op de waterrijke parken De Vlinderhoeve of Lochemse Berg. Liever investeren in een vakantiewoning in het altijd gezellige Twente? Kies dan voor Vakantiecentrum 't Schuttenbelt of Bospark Markelo. Of genieten van de rust in de Achterhoek? Dan is wellicht Landal de Vlinderhoeve of Vakantiepark de Lochemse Berg de juiste keuze voor u.

Kom eens langs tijdens één van de Verkoopdagen en overtuig uzelf! Wilt u meer weten? Neem contact op of vraag een gratis brochure aan.

Investeren in een vakantiehuis? Ontdek ons aanbod

Is investeren in een vakantiewoning rendabel?

Een investering in een vakantiewoning is zeker rendabel, echter zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Stelt u uw woning beschikbaar voor de verhuur? Heeft de woning een unieke ligging? Bij UwBuitenhuis vindt u schitterend gelegen vakantiewoningen met gegarandeerd rendement!

Hoe hoog is het rendement op een vakantiewoning?

Het rendement op een vakantiewoning ligt gemiddeld ongeveer op 5% in de markt, dit heeft echter te maken met de verkregen huuropbrengsten en de overige kosten. Onze professionele verhuurorganisaties streven naar een nog hoger percentage voor uw belegging.