• Zorgeloos investeren en recreëren
  • Parken op toplocaties in Nederland
  • Professionele verhuurorganisatie

Recreatiewoning kopen via Funda

Wanneer u gaat zoeken naar een recreatiewoning in Nederland op Funda, zult u niet snel de vakantiewoningen van UwBuitenhuis.nl vinden. Dit is logisch te verklaren en zullen we u toelichten. Om vakantiewoningen aan te bieden op Funda moet een makelaar vaak zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, Funda is namelijk een platform van de NVM. Aangezien de verkoop van de woningen van UwBuitenhuis niet bij een NVM makelaar ligt zullen de vakantiewoningen niet te koop staan op Funda.

Bekijk ons aanbod
 

Vakantiewoningen te koop Funda

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat het kopen van een recreatiewoning als tweede huis, precies hetzelfde is als het kopen van een normaal woonhuis. De eerste oriëntatie is op Funda om vervolgens te informeren bij de desbetreffende makelaar over de aankoop. Bij de aanschaf van een vakantiehuis zijn er een aantal essentiële verschillen ten opzichte van een woonhuis aanschaffen, met name als u de woning wilt verhuren. Denk dan aan zaken zoals rendement, inventaris en verhuurovereenkomsten. Bij deze onderdelen biedt de website van UwBuitenhuis een groot voordeel ten opzichte van Funda. Informatie over rendementen, verhuurmogelijkheden en inventaris pakketten worden duidelijk beschreven en u kunt eenvoudig contact opnemen met een adviseur.

Zoals u ondertussen weet kunt u geen vakantiewoning kopen via Funda uit het aanbod van UwBuitenhuis. Via de eigen website van UwBuitenhuis kunt u het gehele aanbod bekijken.

In welke provincie wilt u een vakantiewoning kopen?

U heeft Funda niet nodig

Het is dus niet noodzakelijk om Funda te gebruiken voor het vinden van uw ideale vakantiewoning of zomerhuis. Tegenwoordig kunt u de woningen op diverse manieren vinden. Een goede tip is om de social media kanalen van de desbetreffende vakantieparken in de gaten te houden of u in te schrijven voor een nieuwsbrief. Via deze weg blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wilt u nou meer weten over een vakantiewoning kopen bij UwBuitenhuis en de verhuur hiervan? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek of vraag een brochure aan.

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 5 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

Neem contact met ons op
 

Landal Sallandse Heuvelrug

Waterparc Veluwemeer

De Vlinderhoeve

De Lochemse Berg

't Schuttenbelt

Bospark Markelo