• Zorgeloos investeren en recreëren
  • Parken op toplocaties in Nederland
  • Professionele verhuurorganisatie

Recreatiewoning kopen via Funda

Wanneer u op zoek gaat naar een recreatiewoning in Nederland op Funda, zult u niet snel de vakantiewoningen van UwBuitenhuis tegenkomen. Dit komt omdat alleen NVM makelaars hun woningen kunnen plaatsen op Funda. Onze woningen voldoen echter aan alle kwaliteiten en specificaties die u zoekt in een woning. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een nieuwe woning met heerlijke wellness of een duurzaam huisje midden in de natuur. Welk huisje u ook kiest, UwBuitenhuis is uw betrouwbare partner bij het kopen van uw recreatiewoning in Nederland. 

 

In welke provincie wilt u een vakantiewoning kopen?

Vakantiewoningen te koop Funda

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat het kopen van een recreatiewoning als tweede huis precies hetzelfde is als het kopen van een normaal woonhuis. De eerste oriëntatie is op Funda om vervolgens te informeren bij de desbetreffende makelaar over de aankoop. Bij de aanschaf van een vakantiehuis zijn er een aantal essentiële verschillen ten opzichte van een woonhuis aanschaffen, met name als u de woning wilt verhuren. Denk dan aan zaken als afwijkende fiscale aspecten van een vakantiewoning, verhuurmogelijkheden, rendementen en inventaris. UwBuitenhuis informeert en begeleidt u volledig bij al deze onderwerpen. Zo kunt u zorgeloos investeren én genieten!

 

UwBuitenhuis helpt u verder!

Het is dus niet noodzakelijk om Funda te gebruiken voor het vinden van uw ideale vakantiewoning of zomerhuis. Vind bij UwBuitenhuis uw ideale vakantiewoning. Wij informeren en begeleiden u in het proces, om het investeren in een vakantiewoning gemakkelijk te laten verlopen. Bovendien stoppen wij niet met steun bieden na de aankoop van een vakantiehuis. Wilt u uw vakantiehuis (gedeeltelijk) verhuren aan vakantiegangers? Wij bieden een professionele verhuurorganisatie die het werk voor u doet! 

Wilt u meer weten over een vakantiewoning kopen bij UwBuitenhuis en de verhuur hiervan? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek of vraag een brochure aan.

 
 
 

Waarom UwBuitenhuis?

  • Keuze uit zes vakantieparken
  • Professioneel beheer door verhuurorganisaties
  • Eigen gebruik of verhuur
  • Jarenlange ervaring
 

Landal Sallandse Heuvelrug

Waterparc Veluwemeer

De Vlinderhoeve

De Lochemse Berg

't Schuttenbelt

Bospark Markelo