• Parken op toplocaties in Nederland
  • Zorgeloos investeren en recreëren
  • Professionele verhuurorganisatie

Een zomerhuisje kopen in Nederland

Bent u van plan om een zomerhuisje te kopen en op zoek naar de perfecte plek? Bekijk dan eens de zomerhuisjes die te koop staan bij UwBuitenhuis.nl. De zomerhuisjes zijn gelegen op luxe vakantieparken in Overijssel, Gelderland en Flevoland. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Een zomerhuisje gelegen aan het Veluwemeer, in Twente of in de Achterhoek. Het is bij UwBuitenhuis.nl ook mogelijk om een zomerhuisje te kopen als investering. Doordat alle parken beheerd worden door professionele organisaties kunt u zorgeloos genieten van uw investering.  

 

Welk zomerhuisje gaat u kopen?

Bij ons heeft u een keuze uit een zomerhuisjes aan het water of in een bosrijke omgeving. Bij Waterparc Veluwemeer kunt u een zomerhuisje kopen met een ligging aan het Veluwemeer en bij Landal Sallandse Heuvelrug zijn de huisjes gelegen aan een prachtige zwemvijver. Gaat uw voorkeur uit naar een bosrijke omgeving? Dan is Buitengoed Vlinderhoeve en De Lochemse Berg in de Achterhoek of Bospark Markelo in Twente een geschikte keuze om een zomerhuisje te kopen. In de nabije omgeving kunt u hier naar hartelust wandelen of fietsen. Een voordeel van een zomerhuisje kopen op een vakantiepark is dat u vrij gebruik kunt maken van de parkfaciliteiten. Zo zijn er diverse speelvoorzieningen of een zwembad.

 

Een zomerhuisje kopen en verhuren

Bent u van plan om een zomerhuisje te kopen en gebruikt u deze alleen in de zomer? Dan is het interessant om de rest van het jaar uw zomerhuisje te verhuren. Een groot voordeel is dat onze professionele verhuurorganisatie u volledig zal ontzorgen, zo kunt u optimaal kunt genieten van uw investering. De zomerhuisjes die te koop zijn bij UwBuitenhuis.nl zijn allen gelegen op populaire vakantieparken, waardoor ze erg in trek zijn bij toeristen uit binnen- en het buitenland.

Wilt u een zomerhuisje kopen als belegging of wilt u een zomerhuisje kopen voor eigen gebruik? U bent bij ons op de juiste plek. Vraag de brochure aan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Bekijk ons aanbod aan zomerhuisjes

Landal Sallandse Heuvelrug

Waterparc Veluwemeer

Hessenheem

Lochemse Berg

Vlinderhoeve

Schuttenbelt