Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Zomerhuisje kopen

Zomerhuisjes te koop op unieke locaties in Nederland

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Parken op toplocaties in Nederland
  • Zorgeloos investeren en recreëren
  • Professionele verhuurorganisatie

Een zomerhuisje kopen in Nederland

Bent u van plan om een zomerhuisje te kopen en op zoek naar de perfecte plek? Bekijk dan eens de zomerhuisjes die te koop staan bij UwBuitenhuis.nl. De zomerhuisjes zijn gelegen op luxe vakantieparken in Overijssel en Gelderland. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Een zomerhuisje gelegen in Twente of in de Achterhoek. Het is bij UwBuitenhuis.nl ook mogelijk om een zomerhuisje te kopen als investering. Doordat alle parken beheerd worden door professionele organisaties kunt u zorgeloos genieten van uw investering.  

Welk zomerhuisje gaat u kopen?

Bij ons heeft u een keuze uit een zomerhuisjes aan het water of in een bosrijke omgeving. Gaat uw voorkeur uit naar een bosrijke omgeving? Dan is Buitengoed Vlinderhoeve en De Lochemse Berg in de Achterhoek of Bospark Markelo in Twente een geschikte keuze om een zomerhuisje te kopen. In de nabije omgeving kunt u hier naar hartenlust wandelen of fietsen. Een voordeel van een zomerhuisje kopen op een vakantiepark is dat u vrij gebruik kunt maken van de parkfaciliteiten. Zo zijn er diverse speelvoorzieningen of een zwembad.

Een zomerhuisje kopen en verhuren

Bent u van plan om een zomerhuisje te kopen en gebruikt u deze alleen in de zomer? Dan is het interessant om de rest van het jaar uw zomerhuisje te verhuren. Een groot voordeel is dat onze professionele verhuurorganisatie u volledig zal ontzorgen, zo kunt u optimaal kunt genieten van uw investering. De zomerhuisjes die te koop zijn bij UwBuitenhuis.nl zijn allen gelegen op populaire vakantieparken, waardoor ze erg in trek zijn bij toeristen uit binnen- en het buitenland.

Wilt u een zomerhuisje kopen als belegging of wilt u een zomerhuisje kopen voor eigen gebruik? U bent bij ons op de juiste plek. Vraag de brochure aan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Bekijk ons aanbod aan zomerhuisjes