• Aan het Veluwemeer
  • Luxe vrijstaande vakantiehuizen
  • Landal GreenParks

Uw recreatiewoning in Flevoland

Bij UwBuitenhuis heeft u de mogelijkheid een recreatiewoning te kopen in Flevoland op een unieke locatie. Aan de oevers van het Veluwemeer ligt Landal Waterparc Veluwemeer, een vakantiepark gelegen direct aan het water. De traditionele stenen recreatiewoningen op dit park zijn uitgevoerd in een Comfort, Deluxe of Wellness variant en bieden u veel ruimte en privacy. Ook zijn er nieuwbouw recreatiewoningen met diverse voorzieningen. Een vakantiehuis kopen in Flevoland bij Landal GreenParks betekent dat u kiest voor een succesvolle aanbieder in de recreatiesector.

Bij Landal GreenParks staat rust, ruimte en natuur centraal, wat behalve voor uzelf, ook een garantie is voor interessante verhuurmogelijkheden. Daarbij ook een teken van een duurzame investering.

 

Onze vakantiewoningen te koop in Flevoland

Vakantiehuis in Flevoland kopen

Dankzij de centrale ligging van Waterparc Veluwemeer in Nederland is een vakantiehuis in Flevoland kopen een waardevolle investering. De toenemende vraag naar vakanties in Nederland biedt interessante mogelijkheden een zomerhuisje te kopen en deze beschikbaar te stellen voor de verhuur. Als u kiest voor de verhuur wordt dit proces volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en ontvangt u een aantrekkelijk vast nettorendement. Naast volledige verhuur zijn er ook opties voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur of volledig eigen gebruik. U bepaalt zelf voor welk doeleinde u een vakantiehuis in Flevoland koopt.

 
 

De mogelijkheden voor het gebruik van een vakantiehuis op een rijtje:

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit de verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast nettorendement.

Vakantie aan het Veluwemeer

Een vakantiewoning in Flevoland kopen aan het Veluwemeer biedt uiteenlopende mogelijkheden voor diverse watersporten. Een vakantie hier staat in het teken van water. Bovendien liggen de meeste woningen ook direct aan het water en kunt u met een bootje zo het Veluwemeer opvaren. Op het park zelf zijn er ook voldoende voorzieningen te vinden. Een binnen- en buitenzwembad, een restaurant met panorama uitzicht over het meer, diverse sportvelden en speelgelegenheden voor kinderen maken het een zeer geschikte bestemming voor families en gezinnen. 

Behalve watergerelateerde activiteiten zijn er in de omgeving ook andere leuke uitstapjes te maken. Zo ligt Nationaal Park de Hoge Veluwe om de hoek, kunt u de gaafste achtbanen proberen bij Walibi Holland of leer alles over vliegtuigen bij Aviodrome. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over een vakantiehuis kopen in Flevoland.

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 6 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring