Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Luxe en duurzame chalets op een bosrijk vakantiepark
Ontvang 6% nettorendement gedurende 5 jaar
Zorgeloos investeren en recreëren
Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken

De Lochemse Berg | Lochem

  • Vakantiepark in de Achterhoek
  • Rust, ruimte en privacy
  • Luxe en duurzame chalets
  • 5,5% nettorendement voor 5 jaar

Luxe en duurzame chalets op een bosrijk vakantiepark in de Achterhoek

Maak kennis met vakantiepark De Lochemse Berg; een vakantiepark in de bosrijke omgeving van de Achterhoek. Op dit vakantiepark bieden wij nog enkele nieuwe en voordelige recreatiewoningen in Lochem te koop aan. Mooie, duurzame en onderhoudsarme lodges voorzien van luxe keukens, sanitair, stoffering en complete inventaris. De percelen zijn ruim, groen en bieden veel privacy om optimaal te kunnen genieten van de rust en het natuurschoon. 

Bij De Lochemse Berg kunt u een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik als tweede woning, voor verhuur of een combinatie van beide. Kiest u ervoor om de recreatiewoning uitsluitend te gebruiken als belegging, dan ontvangt u een aantrekkelijk rendement, in sommige gevallen zelfs met een rendementsgarantie. BoekUwBuitenhuis zal de verhuur op zich nemen wat betekent dat deze professionele verhuurorganisatie samen met De Lochemse Berg u alle zorgen uit handen neemt. Zo kunt u profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. 

Bekijk ons park in de Achterhoek

De Lochemse Berg

  • Rust, ruimte en natuur
  • Nabij historisch Lochem
  • De Lochemse en Paaschberg
  • Betaalbare recreatiewoningen

Uw verblijf in de Achterhoek

Op vakantiepark De Lochemse Berg staan rust, ruimte en natuur centraal. Het park is omzoomd door veel groen en grenst direct aan de river De Berkel. Dankzij de waterrijke en natuurrijke ligging is het mogelijk om te wandelen, picknicken en vissen. Verspreid over het park liggen enkele speeltuintjes voor de kinderen. Meer faciliteiten zult u hier ook niet vinden, zodat u in alle rust en ruimte kunt genieten van de natuur en prachtige omgeving. Op korte afstand van het park vindt u prachtige natuurgebieden zoals De Lochemse Berg en De Paaschberg, ideaal voor natuurliefhebbers. Maak kennis met het coulissenlandschap van de Achterhoek met een afwisseling van bossen, weilanden, riviertjes en historische boederijen. Volg de vele fiets- of wandelroutes welke u langs diverse landgoederen en eeuwenoude kastelen leiden.

Afspraak maken op De Lochemse Berg

Benieuwd geworden naar onze lodges? Plan uw bezoek aan Lochem en bekijk onze recreatiewoningen. Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen.

Bekijk meer

Recreatiewoningen De Lochemse Berg

Vakantiewoningen in Lochem te koop

Ligging ⤵

Bekijk de verkoopdocumentatie
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

AANTREKKELIJK RENDEMENT

Bij verhuur: indien u uw vakantiewoning wilt gaan verhuren kan dit een aantrekkelijk rendement opleveren. Kiest u voor eigen gebruik in combinatie met verhuur dan levert het naast het rendement ook nog eens veel woonplezier op!

 

ZORGELOOS INVESTEREN

Alles geregeld: op De Lochemse Berg wordt alles voor u geregeld. De beheerder van De Lochemse Berg zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt en het park optimaal onderhouden wordt. Zelfs de tuin van uw vakantiewoning is bij hen in goede handen.