Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Luxe en duurzame chalets op een bosrijk vakantiepark
Ontvang 6% netto rendement gedurende 5 jaar
Zorgeloos investeren en recreëren

De Lochemse Berg

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdag op een van onze parken

De Lochemse Berg

  • Vakantiepark in de Achterhoek
  • Rust, ruimte en privacy
  • Luxe en duurzame chalets
  • 5,5% netto rendement voor 5 jaar
 
 
 
 

Luxe en duurzame chalets op een bosrijk vakantiepark in de Achterhoek

Maak kennis met vakantiepark De Lochemse Berg; een vakantiepark in de bosrijke omgeving van de Achterhoek. Op dit vakantiepark bieden wij nog enkele nieuwe en voordelige recreatiewoningen in Lochem te koop aan. Mooie, duurzame en onderhoudsarme lodges voorzien van luxe keukens, sanitair, stoffering en complete inventaris. De percelen zijn ruim, groen en bieden veel privacy om optimaal te kunnen genieten van de rust en het natuurschoon. 

Bij De Lochemse Berg kunt u een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik als tweede woning, voor verhuur of een combinatie van beide. Kiest u ervoor om de recreatiewoning uitsluitend te gebruiken als belegging, dan ontvangt u een aantrekkelijk rendement, in sommige gevallen zelfs met een rendementsgarantie. BoekUwBuitenhuis zal de verhuur op zich nemen wat betekent dat deze professionele verhuurorganisatie samen met De Lochemse Berg u alle zorgen uit handen neemt. Zo kunt u profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. 

Graag tot ziens op vakantiepark De Lochemse Berg!

 

Rust, ruimte en natuur

De percelen van De Lochemse Berg zijn ruim, groen en bieden veel privacy om optimaal te kunnen genieten van de rust en het natuurschoon.

 

Verkoop bij De Lochemse Berg

De Lochemse Berg biedt nog enkele nieuwe en voordelige recreatiewoningen aan. Daarnaast zijn er goed onderhouden chalets te koop tegen scherpe prijzen.

 

Historisch Lochem

Aan de rand van het gezellige historische stadje Lochem bevindt zich De Lochemse Berg. Ook ligt het mooie natuurgebied De Lochemse Berg op korte afstand.

 

Vakantiewoningen in Lochem te koop

Uw vakantie op vakantiepark De Lochemse Berg

Op vakantiepark De Lochemse Berg staan rust, ruimte en natuur centraal. Het park is omzoomd door veel groen en grenst direct aan de river De Berkel. Dankzij de waterrijke en natuurrijke ligging is het mogelijk om te wandelen, picknicken en vissen. Verspreid over het park liggen enkele speeltuintjes voor de kinderen. Meer faciliteiten zult u hier ook niet vinden, zodat u in alle rust en ruimte kunt genieten van de natuur en prachtige omgeving. Op korte afstand van het park vindt u prachtige natuurgebieden zoals De Lochemse Berg en De Paaschberg, ideaal voor natuurliefhebbers. Maak kennis met het coulissenlandschap van de Achterhoek met een afwisseling van bossen, weilanden, riviertjes en historische boederijen. Volg de vele fiets- of wandelroutes welke u langs diverse landgoederen en eeuwenoude kastelen leiden.