Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Natuurhuisje kopen

Natuurhuisje kopen in Nederland

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Gelegen op natuurlijke parken
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur
  • Inclusief gebruik parkfaciliteiten

Natuurhuisje kopen in Nederland

In de afgelopen jaren zijn natuurhuisjes steeds populairder geworden onder vele vakantiegangers. Een natuurhuisje is een perfecte plek waar ontspanning en inspanning elkaar afwisselen. Een natuurhuisje kopen biedt daarom een slimme en duurzame investering voor de toekomst. De grote vraag naar vakanties in een natuurhuisje zorgt voor uitstekende verhuurmogelijkheden. Bij UwBuitenhuis.nl heeft u keuze uit een ruim aanbod aan vakantiehuisjes gelegen op natuurlijk vakantieparken in Nederland. De parken bevinden zich in natuurlijke gebieden op mooie vakantiebestemmingen in de Achterhoek en Twente. Wanneer u een natuurhuisje koopt in Nederland bij UwBuitenhuis.nl kunt u deze zelf gebruiken, verhuren of genieten van een combinatie van beiden. Wanneer u kiest voor gedeeltelijke of volledige verhuur ontvangt u een aantrekkelijk rendement op uw investering.

U kunt een natuurhuisje kopen in:

Natuurhuisjes te koop op luxe vakantieparken

Wanneer u een natuurhuisje koopt bij UwBuitenhuis.nl heeft u keuze uit verschillende vakantieparken. Gaat uw voorkeur uit naar een rustgevende omgeving in beboste natuurgebieden? Dan is Buitengoed Vlinderhoeve en De Lochemse Berg in de Achterhoek of Bospark Markelo in Twente een uitstekende bestemming. In de nabije omgeving kunt u hier naar hartelust wandelen of fietsen. De perfecte locatie voor een natuur of zomerhuisje. Een van de grote voordelen van een natuurhuisje kopen bij UwBuitenhuis.nl is dat u vrij gebruik mag maken van de parkfaciliteiten. Zo zijn er diverse speelvoorzieningen en/of een zwembad.

Wat zijn uw mogelijkheden voor het kopen van een natuurhuisje?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van het natuurhuisje.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw lodge met inkomsten uit de verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur het huisje en ontvang een vast nettorendement.

Investeer in een natuurhuisje

Negatieve rentes, het komt steeds vaker voor en misschien heeft u er al last van. Dit is een van de redenen waarom steeds meer mensen investeren in een tweede huis of een luxe vakantiewoning. Want door te investeren in een natuurhuisje en deze vervolgens te verhuren kunt u een aantrekkelijk rendement behalen. Met betrekking tot de verhuur zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen zodat u optimaal kunt genieten van uw investering.

Wilt u graag een natuurhuisje kopen als investering of voor eigen gebruik? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Vraag onze informatiebrochure aan of neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 4 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

Ontdek ons aanbod in Nederland

De Lochemse Berg

Bospark Markelo

't Schuttenbelt

De Vlinderhoeve