Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Recreatiewoning kopen Utrecht

Recreatiewoning kopen Utrecht

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Vakantiepark van Landal GreenParks
  • Gelegen bij de Utrechtse Heuvelrug
  • Luxe huizen aan het water

Recreatiewoning kopen in Utrecht

Wilt u een recreatiewoning kopen in Utrecht? Vakantiepark De Amerongse Berg, onderdeel van Landal GreenParks, beschikt over luxe vakantiehuizen aan het water. De locatie van dit park is met zorg gekozen. U kunt namelijk een recreatiewoning kopen bij Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug; een prachtig natuurgebied waar u volledig tot rust komt. Het zal u dan ook niks verbazen dat de vakantiehuizen van De Amerongse Berg op een rustige plek in de natuur zijn gelegen. U kunt een recreatiewoning in Utrecht kopen voor eigen gebruik of voor de verhuur. Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiewoning in Utrecht te verhuren, ontvangt u een aantrekkelijk rendement op uw investering. 

Recreatiewoning te koop in Utrecht

Een vakantiewoning kopen in Utrecht doet u bij De Amerongse Berg. Dit vakantiepark is onderdeel van Landal GreenParks, een van de meest succesvolle aanbieders van vakantiewoningen. Wij voorzien u van professionele begeleiding en verzorgen bovendien het volledige verhuurproces als u hiervoor kiest. Daarnaast ontvangt u bij volledige verhuur een nettorendement van 6% over een periode van 5 jaar. Uw investering in een recreatiewoning is dus in goede handen. Een vakantiewoning kopen in Utrecht doet u voor maximaal 4 personen. De vakantiehuizen variëren in luxe segment van Comfort, Deluxe en Extra Luxe. Het niveau van comfort bepaalt u dus helemaal zelf.

Wat zijn de investeringsmogelijkheden?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast nettorendement.

Vakantie in Utrecht

Utrecht is een zeer gevarieerde provincie voor een vakantie. Van grote steden tot prachtige natuurgebieden; een echte trekpleister voor toeristen. Ook kunt u gebruik maken van de parkfaciliteiten van De Amerongse Berg. Een recreatiewoning kopen in Utrecht biedt dus diverse voordelen; u kunt de prachtige omgeving ontdekken én ontspannen op het park dankzij de voorzieningen. Zo kunt u gebruik maken van het binnenzwembad met apart kinderbad en Turks stoombad en kunnen uw (klein)kinderen zich vermaken op de vele sport- en speelvelden. Niet alleen prettig voor uzelf, maar ook zeker aantrekkelijk voor toeristen mocht u uw recreatiewoning in Utrecht (volledig) willen verhuren. Wilt u meer informatie over een vakantiewoning kopen in Utrecht? Neem dan contact met ons op.

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 4 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring