Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Lodge kopen

Lodge kopen

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Op prachtige vakantieparken in Nederland
  • In Twente en de Achterhoek
  • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide

Luxe lodge kopen op een vakantiepark in Nederland

UwBuitenhuis.nl biedt u de mogelijkheid om een lodge te kopen in Nederland welke u een uitstekend rendement oplevert. Onze lodges bevinden zich op prachtige vakantieparken in Overijssel en Gelderland. U kunt een lodge kopen in Nederland bij UwBuitenhuis.nl en vervolgens heerlijk genieten van uw tweede huis. Het is ook mogelijk om uw lodge te verhuren. De professionele verhuurorganisatie neemt al het werk bij u uit handen, waardoor u zorgeloos kunt investeren! En het mooie is dat u helemaal zelf bepaalt of u uw lodge zelf gebruikt of verhuurt.

De Vlinderhoeve

't Schuttenbelt

De Lochemse Berg

Lodge kopen bij UwBuitenhuis.nl 

Het is mogelijk om een lodge te kopen op één van de vakantieparken van UwBuitenhuis.nl. Onze vakantieparken Landal de Vlinderhoeve, Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt en Vakantiepark de Lochemse Berg hebben allemaal een eigen karakter. De parken beschikken over duurzame lodges waar men met maximaal 8 personen heerlijk kan vertoeven. Onze parken worden tevens beheerd door professionele organisaties zoals Landal GreenParks. U heeft de keuze uit diverse boslodges, wellness lodges en lodges met uitzicht op het water. Een lodge kopen doet u dus bij UwBuitenhuis.nl!

Lodge kopen als investering met rendement

Wij vinden het meer dan logisch dat wanneer u een lodge koopt, dat u er een aantrekkelijk rendement op wilt ontvangen. En dat komt goed uit, want bij het kopen van een lodge bij UwBuitenhuis.nl ontvangt u gegarandeerd een aantrekkelijk rendement. Dankzij het feit dat wij lodges aanbieden op diverse locaties bij vakantieparken in Nederland vindt u ook zeker een lodge die bij u past. Of dit nu aan het water, in Twente of in de Achterhoek is. Bovendien maakt u als eigenaar van een lodge onbeperkt gebruik van onze parkfaciliteiten! Denkt u erover om een lodge te kopen? Bekijk dan onze brochure of neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies tijdens een adviesgesprek! 

    Zorgeloos investeren en recreëren
    Tegen een aantrekkelijk rendement
    Professionele verhuurorganisatie

Bekijk onze vakantieparken ⤵

Veelgestelde vragen over een lodge kopen in Nederland

❖ Waar kan ik een lodge kopen voor de verhuur ervan?

Bij UwBuitenhuis heeft u de mogelijkheid om een lodge te kopen op verschillende unieke locaties in Nederland. U kunt bijvoorbeeld een luxe lodge kopen in Gelderland of Overijssel. Deze kunt u vervolgens verhuren. Dit wordt tevens compleet verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie!

❖ Kan ik investeren in een lodge met een aantrekkelijk rendement?

Bij UwBuitenhuis kunt u zorgeloos investeren in een lodge waarbij u gegarandeerd een aantrekkelijk rendement op uw lodge ontvangt. Dit dankzij onze professionele verhuurorganisaties, BoekUwBuitenhuis en Landal GreenParks. Kiest u ervoor om te investeren in een lodge en deze te verhuren of om hem zelf te gebruiken? Een combinatie van beide is ook mogelijk!