Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Rendement

Rendement

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken

Rendement bij De Amerongse Berg

De Amerongse Berg biedt u verschillende investeringsmogelijkheden. Wat deze keuzes inhouden leest u op de pagina beleggersinformatie.

  • Recreatief eigen gebruik
  • Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik
  • Volledige verhuur

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat De Amerongse Berg al sinds de opening in 2013 vele enthousiaste gasten heeft mogen ontvangen. Op Zoover.nl scoort het park een 9,1. Dat is een zeer hoge score, zeker als u bedenkt dat er nog volop gebouwd wordt. De bouw van fase 3 is inmiddels in volle gang terwijl er ondertussen volop genoten wordt van het mooi aangelegde park, de heerlijke, comfortabele woningen en de prachtige omgeving.

Dit commerciële succes hadden wij natuurlijk wel een beetje verwacht. Niet alleen omdat De Amerongse Berg een prachtig park is op een unieke locatie, maar ook vanwege de samenwerking met Landal GreenParks. Met recht kan gezegd worden dat het kopen van een recreatiewoning op De Amerongse Berg een goede investering is. Een aantal onlangs gerealiseerde woningen wordt daarom nu tijdelijk aangeboden met een gegarandeerd nettorendement.

Kom eens langs tijdens één van de Verkoopdag dagen en overtuig uzelf! Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in of download direct de brochure. Graag tot ziens op Landal De Amerongse Berg!

AFM