AFM

verhuur De Vlinderhoeve nu via Landal GreenParks

6 maart 2019

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat Buitengoed De Vlinderhoeve vanaf nu Landal De Vlinderhoeve genoemd mag worden. Vandaag is de samenwerkingsovereenkomst getekend. Ons prachtige nieuwe vakantiepark voldoet aan de strenge voorwaarden die Landal GreenParks stelt en is één dezer dagen boekbaar via de website. Hieronder kunt u het persbericht van Landal GreenParks lezen.

 

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart tussen 11.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen op dit prachtige nieuwe park in het bruisende plaatsje Gorssel in de Achterhoek. Op dit park zijn splinternieuwe, luxe 4- en 6-persoons lodges te koop vanaf € 149.000,-. Bij volledige verhuur wordt u een uitstekend gegarandeerd netto rendement aangeboden. De woningen kunnen echter ook voor eigen gebruik worden aangewend en uiteraard is een combinatie van verhuur en eigen gebruik ook mogelijk.
Tijdens het Open huis kunt u de modelwoningen bekijken en u laten informeren over de aantrekkelijke investeringsmogelijkheden.