Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Luxe lodges op een kleinschalig en natuurrijk vakantiepark
Ontvang 6% netto rendement voor 10 jaar
Zorgeloos investeren en recreëren

Bospark Markelo - Bospark Markelo

  • Prachtig bospark in de Achterhoek
  • Luxe vrijstaande lodges
  • Aantrekkelijk rendement
  • Professionele verhuurorganisatie BoekUwBuitenhuis
 
 

Luxe lodges op een kleinschalig en natuurrijk vakantiepark in Markelo

Bospark Markelo is al jarenlang dé specialist in de levering van recreatiewoningen van hoge kwaliteit. Buitenhuizen waar u heerlijk kunt genieten van uw vrije tijd en waarmee u tevens een uitstekend rendement kunt behalen door middel van verhuur. Op het terrein van Bospark Markelo in het Twentse Markelo realiseren wij een prachtig park met een geheel eigen gezicht en bieden wij recreatiewoningen te koop aan met verschillende karakters.

Bij de aankoop van een vakantiehuis op Bospark Markelo heeft u verschillende mogelijkheden voor het gebruik. Voor eigen gebruik als tweede woning, u kunt dan zelf bepalen wanneer u de woning wilt gebruiken, of voor de verhuur. In het laatste geval ontvangt u een aantrekkelijk rendement, in sommige gevallen zelfs met rendementsgarantie gedurende 5 tot 10 jaar. Een combinatie van beide, dus zowel eigen gebruik als verhuur, is eveneens mogelijk. Wilt u uw vakantiewoning volledig laten verhuren? Onze professionele verhuurorganisatie BoekUwBuitenhuis zal u hierbij volledig ontzorgen en neemt zaken als onderhoud, bezetting en administratie op zich, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Bekijk ons aanbod
 

In de uitgestrekte bossen van Twente

Bospark Markelo is een prachtig aangelegd vakantiepark midden in de uitgestrekte bossen van Twente. De percelen zijn ruim, groen én bieden veel privacy.

 

Buitenhuizen op maat

U kunt kiezen uit percelen aan de bosrand, een prachtige vijver of kabbelend beekje. Van een rieten kap of veranda tot een aparte indeling; het is allemaal mogelijk!

 

Professionele verhuurorganisatie

De verhuur van de woningen is in handen van BoekUwBuitenhuis.nl. U bent verzekerd van een aantrekkelijk rendement wanneer wij uw buitenhuis voor u verhuren.

 

Vakantiewoningen te koop in Markelo

Uw vakantie op Bospark Markelo

Wanneer u besluit een vakantiewoning te kopen in Markelo bij Bospark Markelo kunt u onbeperkt en kosteloos gebruik maken van de parkfaciliteiten. Zo kunt u afkoelen of baantjes trekken in het buitenzwembad met apart kinderbad, uw kinderen vermaken zich in de speeltuin met glijbaan en schommels of op het speelveld. Voor een lekker drankje of snack kunt u terecht bij snackbar Buuf & Buur en voor een heerlijke maaltijd kunt u zich culinair laten verrassen in Bistro De Loep. Jong en oud zullen zich hier geen moment vervelen.

Neem contact met ons op