AFM

Contact

Uw verkoopadviseur op Nieuw te openen park

Parc Estate Recreatie Makelaars

(0513) 627 050

Informatie aanvragen

Primeur!

Unieke buitenkans in het hart van Twente

Met blijdschap en gepaste trots bieden wij u een sneak-preview van ons nieuwe vakantiepark in het hart van Twente.
Op ruime kavels en rondom een grote waterpartij worden luxueuze, gelijkvloerse buitenverblijven gerealiseerd. Zoals u van ons gewend bent is er keuze uit verschillende uitrustingsniveaus en worden de woningen standaard voorzien van een mooie inbouwkeuken, luxe sanitair en stoffering.

De prachtige recreatiewoningen op ons nieuwe park kunt u op verschillende manieren gebruiken. Voor eigen gebruik of voor verhuur met een zeer aantrekkelijk netto rendement. Uiteraard is ook een combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk. Besluit u om de woning uitsluitend te gebruiken als belegging dan verzorgt BoekUwBuitenhuis.nl de verhuur. Ook zaken als beheer worden voor voor u geregeld, professioneel en met verstand van zaken.

Uiteraard kunt u contact met ons opnemen zodat u op de hoogte wordt gehouden van de informatie en planning.

 

 

 

Open huis
Alleen op afspraak

Uitgelichte woningen

Over dit park

Groene draad

Ons nieuwe vakantiepark wordt een uniek park dat aansluit bij de bewezen succesformule van onze verhuurorganisatie BoekuwBuitenhuis.nl. Rust, ruimte en natuur lopen als een ‘groene draad’ door het park: het zijn de redenen bij uitstek waarom gasten voor dit prachtige nieuwe park kiezen. Het park zal bestaan uit verschillende typen lodges die variëren in grootte en uitrustingsniveau.

Passend ontwerp

De lodges zijn bewonersvriendelijk ontworpen met een moderne uitstraling. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De gekozen materialen passen goed bij de natuurlijke omgeving, met verduurzaamde houten delen, hoogwaardig stucwerk, gevels met een moderne uitstraling en grote glaspartijen die zorgen voor een prachtig panoramisch uitzicht. Kenmerkend is ook de duurzame en energiebewuste bouw.

Bos en water

De luxueuze vakantiewoningen komen op ruime te staan. Rondom de lodges worden de bestaande bomen zoveel mogelijk behouden. In het recreatiepark wordt een imposante waterpartij aangelegd waardoor het park een open en sfeervol karakter krijgt. Omringd door deze prachtige natuur biedt ons nieuwe park alles voor een ontspannen verblijf.

Is dit park niet wat u zoekt? Kijk dan eens bij onze andere vakantieparken of klik op woningaanbod waar u direct kunt selecteren op ligging en prijsklasse!

Rendement

Genieten zo vaak en wanneer u maar wilt

Ons nieuwe vakantiepark biedt dé buitenkans om te ontspannen. Lekker op het park blijven of het park als uitvalbasis nemen voor mooie fiets- en wandeltochten. Als eigenaar van een luxe lodge geniet u ervan zo vaak en wanneer u maar wilt. De rest van het jaar kan uw recreatiewoning verhuurd worden voor een mooi rendement.

Verhuur

De verhuur van ons nieuwe vakantiepark geschiedt via onze eigen boekingswebsite BoekuwBuitenhuis.nl. Uiteraard nemen wij u alle zorgen uit handen als het om het beheer en management van het park gaat en om de verhuur van uw logde.

 

Verschillende gebruiksmogelijkheden

Met de koop van een lodge op ons nieuwe vakantiepark investeert u in levenskwaliteit met een gezond financieel rendement. Vakanties in eigen land zijn populair en onderzoeken, statistieken en trendwatching wijzen uit dat deze tendens blijvend is. Datzelfde geldt voor de vraag naar aantrekkelijke kwalitatief hoogwaardige accommodaties met alle voorzieningen binnen handbereik.

U kunt uw Lodge voor verschillende doeleinden aanwenden, te weten voor:
Recreatief eigen gebruik
Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik
Volledige verhuur
Wat deze keuzes inhouden leest u op de pagina Beleggersinformatie.

Ons nieuwe vakantiepark is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning kunt u deze zorgeloos laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. Een aantal recreatiewoningen wordt in geval van volledige verhuur zelfs te koop aangeboden met een aantrekkelijk gegarandeerd netto rendement. Aan u de keuze of u voor een vast of variabel rendement gaat.

Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in. Graag tot ziens op ons nieuwe vakantiepark!

Afdrukken

Faciliteiten

nader te onthullen

Omgeving

Ons nieuwe vakantiepark is gelegen in het hart van gastvrij Twente. Binnenkort vindt u hier meer informatie over de exacte locatie en bezienswaardigheden in de omgeving. Wilt u nu al meer weten? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur.