AFM

Contact

Uw verkoopadviseur op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Paul Schuttenbelt

(06) 53 27 86 01

Informatie aanvragen

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Gezellige familiecamping, chalets en groepsaccommodaties in Twente

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt ligt midden in een bosrijke omgeving en biedt plaats aan 60 mooie, ruime comfortplaatsen met 16 Ampère stroomvoorziening, CAI-aansluiting en Wifi. De camping beschikt over alle faciliteiten voor een zorgeloos verblijf. Van sportveld en animatieteam tot groot zwembad met glijbaan, alles is aanwezig. Verder biedt ‘t Schuttenbelt twee mooie groepsaccommodaties voor 16 tot 28 personen te huur aan. Beide accommodaties zijn compleet uitgerust. Ideaal voor een familiereünie of vriendenweekend!

Boek nu voordelig een weekend in één van onze luxe groepsaccommodaties!

vakantiecentrum-schuttenbelt-regge-slider

Vakantieboerderij De Regge (16-26 personen)

Schuttenbelt Groepsaccommodatie De Elsgraven tuin

Vakantiewoning De Elsgraven (16-28 personen)

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaarplaatsen camping

 

Camping ’t Schuttenbelt heeft momenteel geen beschikbare jaarplaatsen.

Wilt u graag een jaarplaats overnemen van één van onze bestaande jaargasten? Neemt u dan eerst contact op met ons. U kunt namelijk alleen het kampeermiddel overnemen maar niet de plaats op de camping. Camping ’t Schuttenbelt neemt momenteel geen nieuwe jaargasten aan.

Open huis
Alleen op afspraak

Over Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Bekijk Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt in 360°

Rendement

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt biedt verschillende investeringsmogelijkheden

 

Recreatief eigen gebruik – Verhuur in combinatie met recreatief eigen gebruik – Volledige verhuur

Wat deze keuzes inhouden leest u op de pagina Beleggersinformatie.

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning kunt u deze zorgeloos laten verhuren door onze verhuurorganisatie. Zo kunt u profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie.

Benieuwd hoe de buitenhuizen op Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt gepresenteerd worden door de verhuurorganisatie?
Klik dan hier om naar de website te gaan.

Bel even voor het actuele aanbod, aanbiedingen of voor een kijkafspraak. Graag tot ziens in Twente!

Omgeving

Ervaar gastvrij Twente!

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt is prachtig landelijk gelegen vlak tegen het leuke plaatsje Enter in zuid Twente, ook wel bekend als de Reggestreek. Een gebied waar u kunt genieten van rust en natuur, maar waar ook genoeg te beleven is voor een actieve vakantie, zowel voor gezinnen als voor grote groepen. Zo kunt u op de fiets de regio verkennen via de vele goed aangegeven fietsroutes die u langs de mooiste plekjes van Twente leiden. Voor de echte natuurliefhebber is De Holterberg (met nieuw natuurmuseum) een geweldige plek om naar toe te gaan. Het wordt gezien als een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

In de directe omgeving van Enter kunt u diverse boerenbedrijven bezoeken waar u kunt proeven en genieten van de heerlijke traditionele Twentse streekproducten. Verder kunt u Kasteel Twickel bezoeken, een dagje naar het historische plaatsje Ootmarsum met een uniek openluchtmuseum of naar de Paardenmarkt in Enter gaan, boerengolf spelen, er met een huifkar op uit trekken, paardrijden, zelf aardbeien plukken, zwemmen, klootschieten, vissen, kanoën en varen met de historische Enterse Zomp op de Regge en vissen. Het bekende ‘Avonturenpark Hellendoorn’ is binnen 20 minuten te bereiken. We heten u graag welkom in ons gastvrije Twente!