AFM

Preview! Buitengoed De Vlinderhoeve in Gorssel

6 juli 2017

Met blijdschap en gepaste trots presenteren wij u Buitengoed De Vlinderhoeve. Een prachtig gelegen vakantiepark in wording in het buitengebied van het mooie en levendige plaatsje Gorssel (gemeente Lochem). In de nabijheid vind u natuurschoon en gezellige hanzesteden als Deventer en Zutphen. Het terrein is recent door ons aangekocht en wordt momenteel her-ontwikkeld en uitgebreid. Op ruime boskavels en rondom een grote waterpartij worden 60 nieuwe luxueuze, gelijkvloerse lodges voor 4  en 6 personen gerealiseerd. Zoals u van ons gewend bent is er keuze uit verschillende uitrustingsniveaus en worden de huizen standaard voorzien van een mooie inbouwkeuken, luxe sanitair en stoffering.

 

Uw recreatiewoning op Buitengoed De Vlinderhoeve kunt u op verschillende manieren gebruiken. Voor eigen gebruik of voor verhuur met een zeer aantrekkelijk rendement. Uiteraard is ook een combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk. Besluit u om de woning uitsluitend te gebruiken als belegging dan verzorgt BoekUwBuitenhuis.nl de verhuur. Dat betekent dat deze gerenommeerde organisatie samen met Buitengoed De Vlinderhoeve alles voor u regelt. Ook zaken als beheer worden voor voor u geregeld, professioneel en met verstand van zaken. De woningen zijn te koop vanaf € 139.000,- v.o.n. inclusief grond, exclusief BTW.

In september organiseren wij een feestelijk weekend op Buitengoed De Vlinderhoeve waarin de verkoop van de woningen officieel van start gaat. Uiteraard houden wij u hierover op de hoogte via deze website en onze Facebookpagina.

Wilt u niet wachten tot september en nu alvast een kavel reserveren en informatie ontvangen over de verschillende typen woningen? Dat kan! Vult u dan het contactformulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Graag tot ziens op Buitengoed De Vlinderhoeve!