Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Recreatiewoningen te koop met eigen grond

Recreatiewoning kopen met eigen grond

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
  • Luxe vakantiehuizen met eigen grond
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Op unieke locaties in Nederland

Recreatiewoningen te koop met eigen grond

Wanneer u van plan bent om een recreatiewoning te kopen zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn om vooraf te bepalen. Zoals bijvoorbeeld de ligging. Bij UwBuitenhuis is het mogelijk om te kiezen uit vier luxe vakantieparken. Van luxe woningen aan het water tot aan rustig gelegen vakantiewoningen in Twente en Gelderland. Naast de ligging is het ook belangrijk om te weten of u de woning koopt met of zonder kavel. Gelukkig hoeft u bij UwBuitenhuis niet te kiezen. Alle vakantiewoningen zijn namelijk te koop inclusief eigen grond. Op deze manier bent u volledig eigenaar van de woning en de kavel.

Recreatiewoningen met eigen grond zijn te koop in:

Vakantiewoning kopen met eigen grond

Een tweede huis is tegenwoordig erg gewild, voor eigen gebruik om even te ontspannen, of voor de verhuur inclusief rendement. Dit zorgt ervoor dat vakantiewoningen met eigen grond enorm populair zijn. Dit komt ook omdat men geen huurkosten of erfpacht wil betalen voor de grond en volledig eigenaar wil zijn van de woning én de kavel. Daarnaast biedt dit een goede basis voor een waardevolle investering. Op de vakantieparken van UwBuitenhuis is het namelijk mogelijk om de woning ook te verhuren. Zo kunt u een interessant rendement ontvangen in de periodes dat u geen gebruik maakt van de woning en deze verhuurd.

Welke mogelijkheden heeft u voor het kopen van een vakantiewoning met eigen grond?

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw recreatiewoning met inkomsten uit de verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast nettorendement.

Recreatiewoning met eigen grond te koop bij UwBuitenhuis

Bij UwBuitenhuis heeft u keuze uit een vakantiewoning aan het water, in het bos of vlak bij een grote stad. Gaat uw voorkeur uit naar een bosrijke omgeving? Dan is Buitengoed Vlinderhoeve en De Lochemse Berg of Bospark Markelo een geschikte keuze voor een recreatiewoning op eigen grond. In de nabije omgeving kunt u hier naar hartenlust wandelen of fietsen. Een voordeel van het kopen van een recreatiewoning een vakantiepark is dat u optimaal gebruik kunt maken van de parkfaciliteiten. Zo zijn er diverse speelvoorzieningen en/of een zwembad.

Wilt u een recreatiewoning kopen met eigen grond als belegging of voor eigen gebruik? U bent bij ons op de juiste plek. Vraag de brochure aan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 4 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring
Direct leverbare woningen

 

Ontdek ons aanbod in Nederland