• Landal GreenParks
  • Vakantiehuizen aan het Veluwemeer
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Recreatiewoning aan het Veluwemeer kopen

Heeft u interesse in het kopen van een tweede woning aan het water? Dan is een vakantiewoning aan het Veluwemeer wellicht iets voor u. Bij Waterparc Veluwemeer, onderdeel van Landal GreenParks in Flevoland, staan veelal direct aan het water gelegen luxe recreatiewoningen te koop. Hierdoor heeft u met de warme zomermaanden altijd verkoeling bij de deur. De woningen zijn gelegen op ruime kavels en zijn beschikbaar in een Comfort, Deluxe of Wellness variant. Een vakantiewoning aan het Veluwemeer kopen is, behalve voor eigen gebruik, ook heel interessant voor de verhuur. Op deze manier kunt u een aantrekkelijk rendement ontvangen als u investeert in een vakantiewoning aan het Veluwemeer. 

 
 

Ontdek ons aanbod aan het Veluwemeer

 

Vakantie aan het Veluwemeer

Het Veluwemeer is een unieke plek in Nederland. Vanaf hier kunt u allerlei richtingen op varen. Het IJmeer, het Markermeer en zelfs het IJsselmeer liggen binnen uw bereik. Een genot voor echte water(sport)liefhebbers. Maar ook aan land is er genoeg te beleven. Op het vakantiepark maakt u onbeperkt gebruik van de voorzieningen waaronder een binnen- en buitenbad, een restaurant en uitgebreide sport- en spelvoorzieningen. Onder andere Aviodrome in Lelystad, Paleis 't Loo in Apeldoorn en Walibi Holland in Biddinghuizen behoren tot de leuke uitstapjes in de omgeving. 

Heeft u interesse in een recreatiewoning aan het Veluwemeer? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op!

 
 

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 6 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

Vakantiewoning aan het Veluwemeer kopen

De toeristische sector in Nederland maakt de laatste jaren een sterke groei mee onder zowel Nederlanders als buitenlanders. Ook wij zien dit terug. Een vakantiepark op een aantrekkelijke locatie met voldoende faciliteiten wordt steeds vaker bezocht. Een vakantiewoning kopen aan het Veluwemeer is voor de verhuur dan ook erg interessant. De keuze voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide is volledig aan u. Bij volledige verhuur ontvangt u een vast nettorendement over een periode van 5 jaar. Bovendien ontzorgd onze professionele verhuurorganisatie het verhuurproces van begin tot eind.

Ontdekt Waterparc Veluwemeer