Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis  - Beleggen in recreatiewoningen
Recreatiewoning kopen Veluwemeer

Recreatiewoning kopen Veluwemeer

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken

Ons aanbod bij het Veluwemeer

Helaas hebben wij op dit moment geen aanbod van recreatiewoningen aan het Veluwemeer. Via onderstaande button vindt u de vakantieparken waar wij momenteel goed renderende vakantiewoningen beschikbaar hebben.

Recreatiewoning op een waterrijk park kopen

Heeft u interesse in het kopen van een tweede woning aan het water? Dan is een vakantiewoning op Landal De Vlinderhoeve of Vakantiepark De Lochemse Berg wellicht iets voor u. Een vakantiewoning op een waterrijk park kopen is, behalve voor eigen gebruik, ook heel interessant voor de verhuur. Op deze manier kunt u een aantrekkelijk rendement ontvangen als u investeert in een vakantiewoning op een waterrijk park.

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 4 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

Vakantiewoning aan het water kopen

De toeristische sector in Nederland maakt de laatste jaren een sterke groei mee onder zowel Nederlanders als buitenlanders. Ook wij zien dit terug. Een vakantiepark op een aantrekkelijke locatie met voldoende faciliteiten wordt steeds vaker bezocht. Een vakantiewoning op een van onze parken kopen voor de verhuur is dan ook erg interessant. De keuze voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide is volledig aan u. Klik op onderstaande button voor ons actuele aanbod.