• Landal GreenParks
  • Vakantiehuizen aan het water
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Recreatiewoning aan het Veluwemeer kopen

Heeft u interesse in het kopen van een tweede woning aan het water? Dan is een vakantiewoning aan het Veluwemeer kopen wellicht iets voor u. Bij Waterparc Veluwemeer, onderdeel van Landal GreenParks in Flevoland, staan luxe vakantiehuizen te koop, veelal direct gelegen aan het water. De woningen zijn er in een Comfort, Deluxe of Wellness variant en liggen op ruime kavels. Een recreatiewoning aan het Veluwemeer kopen is, behalve voor eigen gebruik, ook heel interessant voor de verhuur. Op deze manier kunt u een aantrekkelijk rendement ontvangen als u investeert in een vakantiewoning aan het Veluwemeer. 

 

Vakantiewoning aan het Veluwemeer kopen

De interesse voor een vakantie in Nederland is de laatste jaren onder zowel buitenlanders als Nederlanders sterk toegenomen. Een vakantie op een vakantiepark is erg geliefd, omdat een vakantiepark vaak veel voorzieningen biedt en op een toeristisch aantrekkelijke locatie ligt. Dit maakt een vakantiewoning aan het Veluwemeer kopen voor de verhuur erg interessant. Bij volledige verhuur ontvangt u een vast netto rendement over een periode van 5 jaar. Bovendien wordt het verhuurproces van begin tot eind verzorgd door de professionele verhuurorganisatie. De keuze voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide is volledig aan u, wij adviseren en ondersteunen u graag.

De mogelijkheden voor het gebruik van een vakantiehuis op een rijtje:

Eigen gebruik

U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning.

Eigen gebruik én verhuur

Combineer het gebruik van uw tweede huis met inkomsten uit verhuur.

Volledige verhuur

Verhuur de woning en ontvang een vast netto rendement.

Vakantie aan het Veluwemeer

Het Veluwemeer is een unieke plek in Nederland. Vanaf hier kunt u allerlei richtingen op varen. Het IJmeer, het Markermeer en zelfs het IJsselmeer liggen binnen uw bereik. Een genot voor echte water(sport)liefhebbers. Maar ook aan land is er genoeg te beleven. Op het vakantiepark maakt u onbeperkt gebruik van de voorzieningen waaronder een binnen- en buitenbad, een restaurant en uitgebreide sport- en spelvoorzieningen. Onder andere Aviodrome in Lelystad, Paleis 't Loo in Apeldoorn en Walibi Holland in Biddinghuizen behoren tot de leuke uitstapjes in de omgeving. 

Waarom UwBuitenhuis?

► Keuze uit 5 vakantieparken
► Professioneel beheer door verhuurorganisaties
► Eigen gebruik of verhuur
► Jarenlange ervaring

Heeft u interesse in een recreatiewoning aan het Veluwemeer die te koop is bij Waterparc Veluwemeer? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan voor meer informatie of neem contact op via onderstaande knop.

Ons aanbod aan het Veluwemeer