Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UwBuitenhuis - Beleggen in recreatiewoningen
Recreatiewoning kopen Funda
Funda recreatie

Vakantiewoning kopen via Funda

Verkoopdag
Bezoek onze verkoopdagen op één van onze parken
 • Zorgeloos investeren en recreëren
 • Parken op toplocaties in Nederland
 • Professionele verhuurorganisatie
 • Alternatief voor Funda recreatie

Recreatiewoning kopen via Funda

Wanneer u op zoek gaat naar een recreatiewoning in Nederland op Funda, zult u niet snel de vakantiewoningen van UwBuitenhuis tegenkomen. Dit komt doordat alleen NVM makelaars hun woningen kunnen plaatsen op Funda. 

Echter voldoen onze woningen aan alle kwaliteiten en specificaties die u zoekt in een woning. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een nieuwe woning met heerlijke wellness of een duurzaam vakantiehuis midden in de natuur. Welk huisje u ook kiest, UwBuitenhuis is uw betrouwbare alternatief voor Funda recreatie.

Funda Recreatie

Funda vakantiehuis kopen? Ontdek UwBuitenhuis.nl:

Hét alternatief voor Funda recreatie in Overijssel en Gelderland

Vakantiewoningen te koop Funda | Advies van UwBuitenhuis.nl

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat het kopen van een recreatiewoning als tweede huis precies hetzelfde is als het kopen van een normaal woonhuis. De eerste oriëntatie is op Funda om vervolgens te informeren bij de desbetreffende makelaar over de aankoop. Bij de aanschaf van een vakantiehuis zijn er een aantal essentiële verschillen ten opzichte van een woonhuis aanschaffen, met name als u de woning wilt verhuren. 

Denk dan aan zaken als afwijkende fiscale aspecten van een vakantiewoning zoals box 3, wel of geen overdrachtsbelasting, belastingvoordelen en rendementen, maar ook de verhuurmogelijkheden en inventaris. UwBuitenhuis informeert en begeleidt u volledig bij al deze onderwerpen. Dit advies krijgt u niet bij het kopen van een vakantiewoning via Funda. Zo kunt u zorgeloos investeren én genieten!

UwBuitenhuis helpt u verder!

Het is dus niet noodzakelijk om Funda te gebruiken voor het vinden van uw ideale vakantiewoning of zomerhuis. Vind bij UwBuitenhuis uw ideale vakantiewoning. Wij informeren en begeleiden u in het gehele proces, om het investeren in een vakantiewoning gemakkelijk te laten verlopen. Bovendien stoppen wij niet met ondersteuning bieden na de aankoop van een vakantiehuis en blijven wij altijd bereikbaar. Wilt u uw vakantiehuis (gedeeltelijk) verhuren aan vakantiegangers? Wij bieden een professionele verhuurorganisatie die het werk voor u doet! 

Wilt u meer weten over een vakantiewoning kopen bij UwBuitenhuis en de verhuur hiervan? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek of vraag een brochure aan.

Waarom UwBuitenhuis?

 • Keuze uit vier vakantieparken
 • Aanbieder van een thuis in de natuur
 • Een hart voor de omgeving
 • Professioneel beheer door verhuurorganisaties
 • Eigen gebruik of verhuur
 • Jarenlange ervaring
 • Hét alternatief voor Funda recreatie

Uw ideale woning vinden? Zoek direct in ons volledige aanbod!